2017. február 26., vasárnap

NASA bejelentés..., kis kamuzás

 Pável Márta

A NASA bejelentése… miért ekkora hír ez?

Számomra egy kicsit nevetséges ez a nagy hűhó semmiért; 43 fényévre találnak egy töppedt, fényét vesztett nap körül olyan bolygókat, ahol feltételezetten lehet víz, vagy akármi. Akkor most mi van? Ez akkora hír, hogy így kell beharangozni? Nem lehet, hogy valami mást akartak bejelenteni, aztán a fejükre vágtak, és akkor jönnek ezzel az alig hírrel? Ez mit változtat a mi életünkön, ha ennyi erővel nem 43, hanem 1 fényévre találtak volna tőlünk valamit, még az sem sokat zavarna az életünkben, nemhogy 43 fényévre? Tudom, azt mondják, hogy ha ez jellemző, akkor sűrűbb lehet az univerzumokban az élet. Ezt enélkül is tudom, sőt azt is tudom, hogy nem mindig ilyen életet kell keresni, mint a miénk, hanem nagyon sokféle más életforma is van.

Mostanában nagyon sok UFO-észlelés van, és némelyik egészen hihető. Miért vannak az idegenekről egyfolytában filmek? Úgy tűnik, mintha a lakosságot több forrásból, több oldalról készíteni kellene valamire, ami bekövetkezhet. Tán erről akartak volna bejelentést tenni? Kicsit nyugtalanító az, hogy hülyének nézik az emberek többségét. ufo-misztikus-gloriavalj.jpg

napokban olvastam egy írást, mely szerint az USA-ban nagy, magas fehér lények együtt dolgoztak emberi lényekkel, azt mondták róluk, hogy időnként megeszik az embert, mert csak levágott emberi fejeket találni. Ehhez már hozzá sem lehet szólni, ez annyira primitív hisztériakeltés, hogy azt el sem tudom mondani. Ha valaki idejön, majd pontosan embert akar enni? Nagy valószínűséggel húst sem eszik, de még az is lehet, hogy szerves anyagokat sem, hanem valamiféle energiával táplálkozik, ha meg valaki itt élt, párhuzamosan velünk, nem hiszem, hogy pont az emberekre fanyalodna, mikor ott a disznó is…? Ez megint egy nyomorúságos összeesküvés-elméletnek tűnik..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése