2017. május 3., szerda

Mit tudunk az idegen lényekről?

 Pável Márta

Mit tudunk az idegen lényekről?

Durván 25-30 éve tudom ezeket a dolgokat /és még többet is/, de ezek, amiket az alábbi cikkből bemásoltam, 80%-ban megegyeznek azzal, amit eddigi ismereteink, tapasztalataink szerint mi is tudtunk.

Ezt azért emelem ki, hogy tisztítsam a köztudatot, és valamennyire közelítsünk a valósághoz. Fontos, hogy beszéljünk róla, mert az eddigi információk az idegen lények észlelésében egysíkúak, sokszor a fantázia termékei is voltak. Nem szabad földi módon, kizárólag abban gondolkozni, hogy szemmel észlelhetően hol van az a bolygó, ahonnan jönnek. Sokféle minőségű világ létezik.

Az egyik opció: igen, lehet, hogy van valahol egy hasonló materiális bolygó, mint amilyen a miénk, és erről olyan eszközökkel jönnek, ami fejlettebb technológiából származva valamiféle háromdimenziós anyagból van. Így valahol fix helyen lenniük kell, jönnek és megmagyarázhatatlan okból tűnnek el, gyorsabban közlekednek, eltűnnek, helyet változtatnak, egyebek. Ezt a túlrágott csontot már évezredek óta csócsálják.

A másik variációhalmaz pedig az, ami az alábbi pár sorban van, hogy törvényszerűen:

http://ujvilagtudat.blogspot.in/2017/05/az-fbi-az-idegen-lenyek.html

„Az FBI egyik titkosítás alól feloldott dokumentuma megállapítja: "A járművek egy része személyzetet szállít, mások távvezérlés alatt állnak, és a látogatók teste valamint a járművek automatikusan materializálódnak, amikor belépnek a mi sűrű anyagú rezgési tartományunkba..."

Ez az automatikus átmaterializálás teljesen a „szokásuk”, miután nagytöbbségükben nem olyan anyagból vannak, mint mi, és ezt az anyagot a miáltalunk látható hullámhosszúságon nem is észlelhetjük. Illetve nem mindig; de azt is el kell mondani, hogy akik ide jönnek, nem csak egy formából (egyfajta világból) valóak. Sokszor sok fokozaton át változnak ilyenné, tegyük fel, hogy a háromdimenziós anyagát – amit a láthatósága és a kommunikáció miatt felvett –, amikor visszatért, fokozatosan finomítja a maga szintjéig. Viszont ők nagyon sokszor sokkal jobban járnak, ha nem közölnek velünk semmit, nem is láttatják magukat, vagy csak arra érdemes személyeknek…! Az ember összességében egy agresszív lény – látjuk, mi megy a Földön, egy elfajzott népség –, és mindenféle variációt megtehetnek velük, beléjük lőnek, rabságban tartják őket, már ha tudják...! Viszont ha az idegen lények megmaradnak abban a formában, alakban, amik, akkor a földi ember nem is észleli…! Amit nem tud az ember, nem fáj neki, ez a legbölcsebb megoldás, ők mindent tudnak, megfigyelhetnek, ha akarnak, a szobádban „alszanak”, esetleg feletted lebegve, bármit tehetnekJ! A földiek meg alig valamit észlelnek, inkább semmit.

Pont ezért – a részemről erősen úgy gondolom – nincs is értelme annak, ahogy különböző írásokban, különböző UFO lényeknek a fajtáját, formáját kategorizálják, ez annyi, mintha az óceánba egy kiskanál vizet vinnék. Ez szó szerint értendő, mert az univerzumok hemzsegnek az élet mindenféle formájától, elképesztő nyüzsgés van, csak jelenleg az emberek egy kis 3 dimenziós sáv alig látható részében keresik őket. De még azok is, akiket bekategorizáltak, páran át tudnak változni (ezt már többször leírtam…), pl. a szürke lények, a nagy fehérek stb. Vannak, akik nem szoktak – legalább is mi nem tudunk róla – átváltozni, gondolom, nem akarnak, s ennek jó oka van… – ilyenek az üvegszerű fényesebb lények.

uo. Nem egy "bolygóról" származnak, ahogy mi ezt a szót használjuk, hanem egy éterikus bolygóról, amely áthatja a miénket, és ami számunkra nem érzékelhető… A látogatók teste és a járműveik is automatikusan materializálódnak, amikor a mi sűrű anyagú vibrációs szintünkre belépnek… Tetszés szerint ismét visszaérnek az éterbe, és egyszerűen eltűnnek a szemünk elől nyom nélkül.

Végezetül még egy dolgot: hogy nem egy valamiféle bolygóról származnak a különböző dimenziók között közlekedő lények, az evidens. Sokuknak nincs is szükségük semmiféle bolygóra! Azt is figyelembe kell venni, hogy a különböző dimenziók egymáson egymásban vannak, és egymásról, akik durvább anyagúak, semmit sem tudnak, ahogyan a fű sem fogja fel, ki az ember, vagy mi az a tévé, pedig itt még mindkettő 3 dimenziós! Gondoljuk bele, mi van, ha 4 vagy több dimenziós, mit fog fel az adott sávban lévő? Ergo lehetnek lények pl. a Marson is, a Holdon is, az Ión is, de nem úgy, ahogyan sok fantáziadús írnok megírja…, hanem szubtilisebb formában, ahol/akiknek nem számít sem a hő, sem a víz, sem a tápanyag.

Ismétlem: BÁRHOL LEHETNEK ISMERETLEN LÉNYEK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése