2016. december 10., szombat

Idegen lényekkel hogyan kommunikálhatunk?

 Pável Márta

Idegen lényekkel hogyan kommunikálhatunk?

Ha sok kisfilmet megnézek, cikket olvasok, mindegyik arról szól, hogy ők, az idegenek idejöttek, bántottak vagy nem bántottak. Mintát vettek, teheneket öltek, gabonaköröket csináltak stb.! Egy olyan sincs - ami pedig nagyon is lehetséges -, hogy nem ők jönnek ide, hanem csak a tudati vagy eddig meg nem magyarázott spirituális kapcsolat jön létre, a földi és nem földi lény között.

Mielőtt ebbe belekezdenék, meg kell említenem a kóklerséget, ami csúcson működik. Rengeteg ilyen van. Legnagyobb baj az, hogy a többi komoly és valóban autentikus működéssel egy kalap alá vonják és röhejessé válik mindkettő. Ezzel az igazi módszer/érték eltűnik, de legalább is kételkedést vált ki. Mi is volt, ami felbosszantott, és elkeserített. Pl.: Tegnap láttam a TV-ben, hogy egy panelházban (!) vagy 8 ember ül a gumicsónakban, mentőmellénnyel (!..., hogy el ne süllyedjenek a nappaliban), és laptopon ment film a delfinekről, és elkábulva a gyönyörtől nyilatkoztak, mondván "delfin gyógyuláson" mennek át. Én ezt nem így nevezném…!

Tudjuk van; hipnózis, önhipnózis, placebo hatás, meg azt is, hogy képzeletünk határtalan, de ez kiütött.  Nem tudtam, zokogjak, vagy visítva röhögjek. Szokták mondani ahol lókaki van, ott veréb is. Itt minden volt együtt, s gondolom mindez pénzért. (NAV hallod, kuncsaftjaid lettek.) 

Nos ezek után, hogy merjem azt mondani, hogy az idegen  lényekkel való kapcsolatféle lehet; álomban, álomszerű félig meditatív állapotban, nekünk még ismeretlen de működőképes módon, vagy célzott meditációval stb.. Ilyen lejárató tettek után nehéz ezt elhitetni bárkivel is.

Teológián egyik prof. azt mondta, ezeket a dolgokat csak az értheti meg, akinek   selyemszál érzékenységű  a spirituális érzékelése, de ha helyette hajókötélből van, azok semmi ilyenre nem számíthatnak. Ez nagyon sokszor eszembe jut, hogy az összes; magát szkeptikusnak valló, vagy csak mélyebben efelett elgondolkozni képtelen ember ilyen lehet.

Amit nem lehet a 3 dimenziós eszközökkel igazolni, ott nagyon sokan visszaélnek a dolgokkal.

De menjünk vissza az eredeti témára.

A kapcsolat más világokkal nemcsak úgy lehet, hogy mi itt üldögélünk és várjuk, hogy a manna a szánkba hullik, ők meg majd ide is jönnek. Viszont sokan hajókötelek, így szegény ufók bármit is akarhatnának tőlünk.  Gondoljunk bele, képzeljük el azt, ami a valóság /csak nem politikus tudatosítani az emberekkel/, hogy a mi tudatunk egy óriási adóvevő. (Csak nem egyforma hatékonysággal működik.) Akinek a”fejében„ mondjuk csak egy régi Pacsirta rádió van, az nem ad, nem is vesz semmit sem, ill. csak alapfokon működik. De vannak cizelláltabb gondolkodó lelkek, akikben valódi nagyon érzékeny adóvevő van, és érzékenyen reagálnak minden bejövő és kimenő jelre is. Itt nem a panelházban gumicsónakos kategóriáról beszélek, mert ott a hülyeségi faktor mérhető lehetne. 

Ez  amiről most beszélek szinte semmiféle műszerrel sem mérhető. Mégis van? Igen van. Egy példa; több ezer éves keleti szentkönyv szerint a Föld kívülről kék, körte alakú, és jó/rossz lények élnek rajta. Az utóbbihoz nem kellett tehetség, ez ha körülnéz valaki láthatja. De ahhoz, hogy kék és körte alakú, ehhez kívülről kellet nézni és látni, ami akkoriban repülőgép, főként űrhajó nélkül nem látható. Ez bizonyíték arra, hogy más módon is lehet kommunikálni, és akik ezt leírták igenis ki tudtak menni és az adóvevőjükkel / tudatukkal információhoz jutottak, vették azokat a jeleket, amik ilyen tudáshoz kellenek. Többet is lehetne erről írni, de majd…!

Konklúzió: még az embereknek eléggé beszűkült a szemlélete, nagyon morzsányi kivétellel. Tabula rasa kellene a gondolkodásban és a keresés mikéntjében is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése