2016. december 20., kedd

Van-e Karácsony az ufóknál?

 Minden kedves UFÓ kedvelőnek, olvasónknak békés, boldog Karácsonyt és még boldogabb ÚJ ÉVET kívánunk.

Pável Márta

Van-e Karácsony az ufóknál?

Ha a dolgok lényegét nézem, rögtön az elején válaszolok a feltett kérdésre: nem hinném, hogy lenne. Miért is van így?

Jézus Krisztus az emberrel akart kommunikálni, így emberré kellett lennie, mert különben annyira el vagyunk magunkkal foglalva, hogy szinte senki nem veszi észre, hogy veri a lelke ajtaját, hogy beszélni akar vele. Mivel az ufók is, ha velünk akarnak valamiféle kapcsolatot kiépíteni, ők is valahogy emberszerű formára alakítják magukat, különben amilyen kis félősek vagyunk, még szerteszét futnánk, ha meglátjuk őket.

Észlelik-e más lények a mi karácsonyi hangulatunkat?

A mi egyházilag december 24-e éjére tett születési ünnepünknek  egyházpolitikai megfontolásokon kívül  semmiféle mélyebb kozmikus és valóság alapja sincs, ugyanis pontosan nem tudják, mikor született Jézus Krisztus. Hogy a keletieknek, egyéb pogány népeknek is ez fontos időpont volt, annak oka ekörül a csillagászati sötétség utáni világosabb, hosszabb nappalok miatt lehetett.

Semmiféle ufó lénynek, ez nem mondhat semmit. Illetve, ha azt látják, hogy mi mennyire készülünk, persze nem a lényegre koncentrálva tesszük, mert annak az ereje még más lények felé is hatna. De nem, hanem giccsesen kipirosítunk mindent, és ez feltűnést kelthetne bennük; de sokkal okosabbak, mint mi, hamar rájönnek, mindez csak porhintés. Főleg, hogy a meghirdetett öröm és szeretet ünnepe helyett ilyenkor sok öngyilkos van, sokan – főleg idősebbek, özvegyek  egyedül vannak, és legkeservesebb óráikat élik meg. Tudom, sokan alig várják, hogy túllegyenek a karácsonyi „szeretet” ünnepén, amikor csak szembesülnek a magányukkal, a rokonok szeretetlenségével. Így nem jó és nem csak pozitív, hanem sok-sok negatív, szenvedő energia is áramlik feléjük, s nem tudhatjuk, hogy ezek egymást legalább zéróra kihozzák-e?

Van-e Isten-tudatuk az ufóknak?

Sok szkeptikus, materialista szemléletű írogat olyan könyveket, ahol Isten száműzve van, de ez nem tesz semmit, nem kell velük foglalkozni, sokan sokat tévedtek már eddig is.

Ha ezek a lények olyan fejlettek, akkor eljutottak odáig is, hogy az anyag is csak az energia egyik létezési formája, ami fényt, hatalmas energiát vesztett. Végig kell, hogy futassák a szálat, és a végén rá fognak bukkanni Istenre, az anyagtalan, örök, végső valóságra. Így biztosan tudják, hogy Isten van.

Volt-e náluk Jézus Krisztus stílusú megjelenése Istennek?

/Ez részemről öngól kérdés feltevés-J./

Mivel a „náluk” tág fogalom, mert a multi univerzumokban millióféle értelmes lény létezik  magam kb. 20-féléről tudok , de 1-2-t kivéve egy sem olyan, akit unos-untalan az ufókkal foglalkozó lapok egymást másolva átvesznek. Így, hogy mindnél megjelent-e az ő alakjukban Isten, azt nem állíthatom biztosan. Inkább az gondolhatom  bizonyos jelek alapján , hogy nem. Ez attól is függ, mikor nézzük a fejlődésüket, mert a Földön már nagyon rég volt emberi élet és csak 2023 éve született meg Jézus Krisztus. Viszont az is elképzelhető, hogy akik kommunikálnak egymással, ha egyiknél megtestesült az Isten, akkor a másik is tud róla és elfogadja.

Kell-e a lények normális életéhez valamiféle istenhit?

Azért írom, hogy valamiféle, mert többségében ők sem olyanok, mint mi, így az istenképük is hozzájuk idomul. Igen, kell nekik, és ahogyan fejlődnek, egyre jobban kell az Isten tudata, a hit. Ez pont fordítva igaz, ahogyan a magától elszállt (semmi oka sincs rá…) emberiség azt hiszi, van mobilja, nyomogathat mindent, átesik a saját lábán is, elhiszik, hogy már Isten nem is kell, túlléphetnek rajta. Ez egy orbitális tévedés. Ugyanis nagyon is igaz az a mondás: üres kalász fennhordja a fejét. De nekik tele van, roskadásig tele, és felismerik a mélyebb összefüggéseket. Tapasztalható (elmondhatnám hogyan, de még nem teszem J), hogy rengeteg földönkívüli lény, amikor a technikai túlfejlődése miatt lelkileg kiürült, s a mai, mostani hibánkba esett, rájött, nincs értelme semminek, és mostanra visszafordulnak és Istennel akarnak továbbmenni. Tudják, Nélküle nem megy.

De nekünk sem.

Boldog, kegyelemben gazdag KARÁCSONYT kívánok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése