2017. szeptember 22., péntek

Ezek erősen igaznak látszanak…

Pável Márta

Ezek erősen igaznak látszanak…

Már sokszor írtam, mennyi minden nem igaz. Itt a saját e-oldalamon találtam hirdetésként erre a hivatkozásra.

Amik alábbi hivatkozásnál vannak – nem minden cikk, de többségében- erősen igaznak tűnnek.

http://www.ufo.eoldal.hu/cikkek/ufo-k--ufonautak-.htmlimage007.jpg

Mit is hazudoztak az ú.n. "szkeptikusok társasága" rendezvényein a végtelenül ostoba és rosszindulatú, a tényeket elhallgató, dezinformációkat terjesztő és egyáltalán a csillagokat az égről is lehazudozó "bandatagok" ??

Szintén ezen az oldalon található ez is, ami szerintem szám szerint nem igaz, CSAK ENNYIRŐL TUDHATNAK.

 

"Százharmincöt magyar már találkozott UFO-val

Szerző: GB  2012. május 23.  Forrás: Helyi Téma Magyarországon százharmincöt olyan ember él, aki már átélt harmadik típusú találkozást, azaz személyes kapcsolatba került az ufókkal. … - Igaz, hogy kevesebb ilyen esetről hallani mostanában, de az esetek száma nem csökkent - mondta Várkonyi Zsolt, az ufó enciklopédia szerzője.  … Egy ilyen elrablás - hiszen gyakran genetikai kísérletek céljából viszik el az embereket az idegenek - hatalmas lelki terhet jelent az érintetteknek. Magyarországon 135 körüli azoknak az embereknek a száma, akik már átéltek ilyet. Jellemző, hogy egy érintettel több alkalommal, szinte rendszeresen történik meg az idegenekkel való találkozás.”

Tapasztalataim szerint sokan azok közül is visszaélnek másik ufós tapasztalatával  - és magukénak eladva könyvet írnak belőle, akik azt mondják, mond el nyugodtan. Ha a naiv elmondja – előfordulhat az is, hogy - majd olvasva szembejön a saját tapasztalata, mintha más élte volna meg. Talán ezért is hallgatnak, akikkel ilyen találkozások megtörténnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése