2017. december 5., kedd

UFO-k és politika

 Pável Márta

UFO-k és politikai lejáratások

Már csak ennyi érv maradt?xo-ktkqturbxy8ynjdknzhjmzu0ngy1nwiyogu1ngizywziytdjodvloc5qcgvnkpudam0bom0tic0k_zmfzqmuzqg8.jpg

Végtelenül szánalmas, amit ma tesznek egymással az emberek, és még ettől is szomorúbb az a butaság, amit a politikailag vezérelt újságírók tesznek. Eljutottak odáig, hogy valakit azzal akarnak lejáratni, hogy zakkant, mert hiszi vagy tudja, hogy vannak UFO-k, idegen földönkívüli lények.

Miért „zakkant” az, aki ezt hiszi? Az emberek nagyon könnyen hülyéznek, zakkantoznak másokat, ahelyett, hogy logikusan, nyíltan, rugalmasan gondolkoznának. Az már-már dicsőség, azt kell futtatni, ha valaki bűntények miatt börtönviselt, csaló, rosszéletű, hazug, de ha idegen lényekről tud, vagy olyan dolgokat tapasztal meg, ami igazán szuper emberre vall, ami nem szokványos, az egyből kivetésre való? Addig kell ütni, míg ismét a közös pocsolyába mélyed?

Mi van itt? Kifordultak az emberek önmagukból? Vagy mindig is ez volt jellemző az emberi társadalomra. Így járt anno Semmelweis Ignác is, akiről azt hitték, baja van, amikor a szemmel nem látható korokozókról beszélt  s ezzel a gyermekágyi láztól mentette meg a szülő nőket  és Neki volt igaza. „Halálának körülményei máig ismeretlenek, több különböző verziót állítottak fel az életrajzírói. Ezek között volt az, hogy szifilisz miatt utalták volna elmegyógyintézetbe, azonban Semmelweis maradványainak vizsgálata a szifiliszt kizárta. Más elképzelés szerint nem utalták elmegyógyintézetbe, hanem csellel került oda, ahol végül brutálisan agyonverték. Halála idején a teljes orvostársadalom ellene volt, mivel nem ismerték el, hogy ők maguk okoznák betegeik halálát, Semmelweis pedig nagy vehemenciával hirdette ezt.” https://hu.wikipedia.org/wiki/Semmelweis_Ignác Miért van így beállva sokaknak az agya? Miért engedik, hogy a harsogó, primitív butaság zsarolhassa a normális, elfogadó gondolkodókat, akik tovább viszik, fejlesztik az emberi kultúrát?

Ilyen az alábbi cikk is.

 https://444.hu/2017/11/26/halasz-janos-a-kinok-kinjat-elte-at-amikor-a-fidesz-uj-kedvenc-konyverol-es-annak-ufohivo-szerzojerol-kerdeztek  Az MTVA szerint Georg Spöttle, akivel állítása szerint földönkívüliek emberkedtek, hiteles és releváns biztonságpolitikai szakértő.

Miután szerdán arról írtunk, hogy Georg Spöttle, a kormány egyik kedvenc biztonságpolitikai szakértője korábban azt állította, tetőtől talpig átvizsgálták a földönkívüliek, megkérdeztük az MTVA-t, hogy továbbra is hiteles szakértőnek tartják-e a köztévén rendszeresen nyilatkozó Spöttlét. Ezt a választ kaptuk:

„Amit Georg Spöttle migráció és terrorizmus összefüggésében mond, az hiteles, megalapozott, és releváns.

Hogy kinek, milyen hobbyja van a magánéletében, vagy éppen miben hisz, az a közmédiát egyáltalán nem érdekli. Hozzátesszük, nem vagyunk olyan információk birtokában, melyek 100%-osan kizárják a földönkívüli élet lehetőségét a világegyetemben.

Georg Spöttle ez irányú érdeklődését ezért nem minősítjük, ahogy azon sem élcelődtünk soha, Hillary Clinton elnökjelölt őszinte ígéretet tett arra, győzelme esetén nyilvánosságra hozza az Egyesült Államok UFO-aktáit, és az 51-es körzet mindezidáig elhallgatott titkait.

Egy szó mint száz: mindenkinek meglehetnek a különös hóbortjai, Spöttlének és amerikai elnökjelöltnek egyaránt, a közmédiát ez egyáltalán nem zavarja.

Különösen úgy nem, ha – mint Spöttle esetében – egy olyan emberről beszélünk, aki érti azt, amiről beszél, és akinek az illegális migrációval kapcsolatos prognózisai sajnos eddig minden esetben hajszálpontosnak bizonyultak.”

Itt megjegyzem, ez a válasz korrekt, de nem mind volt az!

Másutt is olvastam erről a felfújt témáról gyalázatos cikkeket, amitől elég szomorú lettem. Miért kellene letagadni valamit? Csak azért, mert a többinek nem nyitott az agya…? Ha valaki tud egy különleges dolgot, akkor az előítéletek, a butaság miatt kötelező lenne lehazudnia?

Én nem járatnám így le magam újságíróként sem, vagyok ilyen igényes magammal szemben, hogy míg nem tudok valamit biztosan, addig nem írogatok ellene!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése