2021. március 13., szombat

A LÁTNOKI KÉPESSÉG AZ EMBERISÉG ÚJ EVOLÚCIÓJA?

 Pável Márta

A LÁTNOKI KÉPESSÉG AZ EMBERISÉG ÚJ EVOLÚCIÓJA?

 

Ezt a mondatot az „Ősi idegenek” filmben hallottam. S igaza is lehet. De nincs ez olyan messze, mint azt a film készítői gondolták. Az emberi agynak a képességeiről még ma sem tudunk valami sokat, mert a jelenlegi „tudományos világ” 3D-s szemlélete nem engedi meg az áttörést. Akik tovább mentek, azok többnyire hallgatnak, vagy csak annyit mondanak el maximum, amennyit most én fogok.

Tapasztalatból is tudom, hogy a tömeg ez ügyben is tudatlanságban van tartva, pedig az ember elképesztő dolgokra képes. Ami már működik, arról teljes mértékben nem beszélhetek, de ízelítőt adhatok. Csak pár dolog, ami hirtelen eszembe jutott:

  • Az ember képes alfában lenni, akár egy buszmegállóban is, ha akar.
  • Pl. meg lehet tenni – embernek is bizonyítottan –, képes pár ember arra, hogy  miközben beszél, vagy meditáltat... maga théta állapotban legyen. Szerintem, ha jó a „mester”, erre alkalmas személyeket kitartó munkával meg is taníthat.
  • Azt is megteheti, hogy akár 4 szellemi szinten működik egyszerre – lehet ez több is… –, jelenleg ennyit tapasztalatam meg.
  • Kapcsolatot tud  teremteni más dimenzióbeli lényekkel, s ez a kapcsolat állandó is lehet...
  • Ember „elmehet sokkal messzebbre” is, ami nem formavilág, és ahol a tér-idő már alig működik. Teheti ezt anélkül, hogy normalitása megváltozzon, mert pontosan tudja, mikor, hol van. Persze ehhez is sok gyakorlás is kitartás kell, de legfőképpen alkalmasság.
  • Igaz, akaratlanul sikerült…, de előre (talán vissza is) lehet „csúszni” az időben, itt fél óráról beszélek, erre tanú van.
  •  Sőt, fel lehet idézni előző életeket is. Stb.

Tehát az emberiség szerintem nem a jövőben lesz „látnok” - de ez nem is…-, hanem ez az evolúció már réges-rég megkezdődött. Talán mindig is volt, s mivel nem tömegek változnak el, hanem pl. csak pár ezer ember tudja ezt elkövetni, ők is többnyire hallgatnak, nem tudhattunk róluk. Ismétlem, az emberek egy része akkora pontenciál, olyan erők birtokát ébresztheti fel magában, amiről eddig nem is álmodott. S ők még mindig normális emberek, csak a maguk normája szerint.

Ha lennének olyan iskolák, autentikus „mesterekkel”, akik a tehetségeseket fejlesztenék, nyitogatnák a többiek elött az ajtókat, akkor iszonyú haladást lehetne elérni a Földön. Szinte minden jó irányba fordulhatna. De sajnos nem így lesz, ez a tudás megmarad pár kiválasztott tehetségnek.

Ennek ellenére az cím igaz, a folyamat folytatódik, de sajnos ezzel nagy szakadás lesz az emberi egyedek közt. Lesznek, akik mindenbe beleegyeznek és a munkaadók, a társadalom, a politikai rendszerek „rabszolgái” lesznek/maradnak és morzsákkal beérik. Viszont már vannak „szabadok”, és remélem, egyre többen lesznek, akiknek kinyílt a spirituális világ, és ők rohannak a végtelenbe.

Ismétlem, már folyamatosan működik a „másság”, jó lenne, ha egyre többen lennének, de ehhez az embernek nagyon-nagyon el kell változnia, és nagyon engedni kell magát „vezetni” a kinti világ által. Nem szabadna a fogyasztói társadalom kívánalmai szerint élni, le kellene a kezüket venni a világ dolgai utáni ragaszkodásról, a matériába süllyedésről. Csakis úgy lehet elérni, hogyha a tudat szintjét nem befolyásolja a durva testiség, perverziók, pótszerek, s ha az Ég felé, Isten felé néz, és akkor egyre jobban megvalósulhatna a kívánt szubtilis, érzékenyítettet létforma. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése