2022. szeptember 26., hétfő

IDEGEN LÉNYEK (UFÓK) MEGJELENÉSE AZ UTÓBBI IDŐBEN TÖBB, MINT AZ KÍVÁNATOS LENNE…

 Pável Márta

IDEGEN LÉNYEK (UFÓK) MEGJELENÉSE AZ UTÓBBI IDŐBEN TÖBB, MINT AZ KÍVÁNATOS LENNE…

Félreértés ne essék - aki olvassa cikkeimet, tudja – hogy tudom, hogy vannak UFO-k, és nem félek tőlük, sőt némelyiküket szeretem is. De az, hogy 8-10 internetes felületen nap, mint nap mennyi friss ufó jelenséget lehet olvasnI, az már kissé sokkol.

Tudom, vannak földi drónok, vannak katonai hasonló járművek, vannak világító gömbjeink, lopakodó stb. repülőgépeink, de nem ezekről beszélek.

Ezek nem archívumból előrángatott dolgok, ezek a napjainkban jelennek meg, úgy, hogy TV adás közben elhúz, élő közvetítésben a bemondó feje fölött látni. Olyan is többször van, hogy egy egész város fölött elmegy és mindenki láthatja. Legutóbb(?) Kijevnél mindenki láthatta őket. Olyan szinten vannak ezek a megjelenések, hogy az már elképesztő.

Szintén meglepő, hogy nem egyfajta UFO van jelen az életünkben, hanem, mit tudom én, legalább tíz-tizenöt féle. Valamelyik nap éjjel néztem egy külföldi adót, látni lehetett egy dél amerikai TV csatornán, ahogy az utca kamerai felvételen egy körülbelül három-négy méter hosszú valami haladt elég sebesen. Senki nem látott hasonlót sem. Az ember szeme csak guvad, mi ez a ködös valami, aminek volt egy központi része, ami mintha kúszott volna földön, és utána egy uszály volt, mintha aura lett volna elnyújtva. Nos, mi ez? Az is megdöbbentő, hogy egy búvár szigonnyal próbál halat fogni, lemerült állapotában egy valami ufó féle elúszik közvetlen mellette. Vagy egy víz felett lebegő idegen lény hajója a halászó hajósok szeme láttára bemegy a tengerbe, és szépen úszik tovább, mintha semmi sem történt volna.  

Ezek már olyan jelenségek, amelyet nem szoktunk meg, illetve ezek sokkal újabbak, másabbak, mint eddig.

Mégis az a kérdés is merül fel bennem - pl. én gond nélkül elfogadom, még az is belefér a világképembe, hogy mondjuk velünk élnek („ismerek” jó pár félét; szürkéket, fölöttük lévő nagy  fehéreket, vannak üvegszerű, hosszú magas lények),   belefér, hogy más bolygón egészen furcsa szuper értelmes, nem humanoid képződmények vannak stb. – de miért vannak ITT ennyien és ennyi félék? Csak amiről én tudok…, most szinte invázió van, mi készül?

Mitől félnek, vagy féltenek minket? Állandóan azt kérdezem magamban, hogy ilyen sokféle „népségként”, mit akarnak itt a Földön? Ugyanis, ha azt mondjuk, hogy megfigyelnek minket, miért figyel meg egyszerre minimum tízféle létforma? Nem tudnak egymással egyeztetni, kommunikálni…? Ha nem, ez is baj…! Vagy - ahogyan sok „elemző” hiszi -, ha módosíthatnak minket, akkor ezeknek egységben kéne lenni, hogy hát össze-vissza ne módosíthassanak minket, mert ez káosz, sokféle a formánk, a gondolkodás, a kulturáltság is, így túl sok a variáció itt a Földön.

Ha rosszabbra gondolok, pl. baj van valahol az Univerzumunkban és ennyi lény otthontalan lett, helyet keresnek pl. épp itt, akkor elmondhatom, tényleg bajban vagyunk, úgy járunk, mint az indiánok… Vagy „véletlenszerűen” jöttek így össze? Akkor is, sok ez. Vagy azt mondom, hogy invázió van? Akkor ők fognak összeveszni egymással, hogy melyiké legyen a Föld. Ez esetben sajna úgy néz ki, akkor csak mi húzzuk a rövidebbet, mert ilyen technikák ellen semmi esélyük sincs.  

Mégis, ilyen sokan egyszerre mit akarhatnak? Milyenek lehetnek? Akik eddig is velünk voltak, időnként most láthatóvá teszik magukat, ez rendben, eddig sem bántottak, gondolom, ezután sem fognak. De ennyi féle nem volt itt, és ilyen fajta űrhajokról nem volt számadás: mert rengeteg féle van manapság pl. szivar alakú többféle méretben, kocka, ami a Napot is kibírja, szokásos csészealj alakú, mindenféle „mókákat”  bemutatgató hangtalan fénygömbök, amik többfelé mennek szét ,s állnak össze stb. Rendkívülien széles a skála.

Nos, ismétlem a kérdést, mit akarhatnak? Talán tudják, látják, hogy valószínű, hogy hamarosan kinyírjuk magunkat és várnak, hogy megküzdjenek egymással, ki jön helyettünk? Ennek sajnos, ahogyan ma nézem ezt az abnormális emberiséget, ahogyan a politikusok eszementen egymásnak ugrasztják őket, van esélye.

Valóban baj van?!  Több okból is lehet, hogy mi fogjuk elpusztítani magunkat, vagy a Föld fog minket, vagy látják, hogy jön egy baromi nagy aszteroida, amit nem tudunk, de ők tudnak, tehát lehet, hogy valami valós nagy bajban vagyunk - akár lehet, hogy figyelmeztetnek bennünket. De azzal mit érünk el, ha fölöttünk röpködnek, hogy „fénymunkások” meg egyebek különböző eseményeket jósolnak, kitalált dolgokat üzennek (milyen felemelkedés lesz stb.), vágyálom, én ezt nem tudom komolyan venni. Bocsánat mindenkitől, azt gondolom róluk, csak azt hiszem el, aminek mondandója korrelál azzal, amit eddig megtudattak velem, ami összefüggésben van azzal, amit már megéltem és logikusnak találtam, akkor természetes.

Ennyi földönkívüli itt hirtelen mit akarhat...(?) egy biztos, szabad akaratunk ellenére megmenteni nem fognak minket, mert már megtették volna, elpusztítani nem hiszem, hogy akarnának, mert akkor már elpusztítottak volna. Nos, akkor mit akarnak azzal, hogy felhívják magukra a figyelmet? Ez mondjuk sikerült…, s akkor mi van? Ezeknek a többségében hitetlen, elbutított, szkeptikus embereknek nagyobb inger kellene, ha jó szándékkal jönnek.  

Igaz, hogy sok mindenben tudatlan vagyok, de az egész jelenség most egy aggasztó és nagy kérdőjel nekem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése