2016. október 22., szombat

250 ezer évvel ezelőtt UFO járt a Földön?

 250 ezer évvel ezelőtt UFO járt a Földön?

Lehet, hogy nem UFO, hanem előző civilizációnk maradványa?

http://www.ma.hu/tudomany/291531/Itt_a_titokzatos_aluminiumdarab_ami_azt_bizonyitja_hogy_mar_250_ezer_evvel_ezelott_UFO_jart_a_Foldon

Cikkből: Még 1973-ban találták Romániában, Nagyenyednél, de természetesen hallgattak róla, így több mint negyven évig mély titok fedte a felfedezést. A talált tárgy 12-féle fémből áll, 90 százaléka alumínium, és 250.000 éves. Az eredményeket a svájci CEN laboratórium is megerősítette. 

Egyetértek  a hozzászólóval, idézem;

János Kun

A legtöbb történész inkább meghalna, minthogy elismerje, hogy bármilyen fejlett civilizáció volt a Földön előttünk. Így születnek mellesleg a legnevetségesebb kijelentéseik amik miatt akár a diplomájukat is visszaadhatnák, akkora baromságok, de sajnos ez a hazudozás és félremagyarázás segít nekik megtartani.... Sok történészt "átkoztak" már ki a tudományos világból, mert olyasmit említettek meg, ami nem illeszkedik a dogmába.

alum-eszkoz.png

Az az érdekes, hogy egyik variációt sem lehetne kizárni, mert sokféle jel arra mutat, hogy több civilizáció is elpusztulhatott eddig a Földön. Csak nehogy megint, ilyen szakaszba érjünk.

Magam is láttam a KAIRÓ múzeumában egy arany kb. 10 cm madár néven regisztrált pár ezer éves tárgyat, DE nekem teljesen úgy nézett ki, mint a legújabb vadászrepülők makettje lenne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése