2016. november 12., szombat

Különleges cikkek közötti tallózó

 Pável Márta

Különleges cikkek közötti tallózó: pilisi hely, vasmeteorit, 51 es körzet, piramis 

2016 november

Sorozat: megjelent cikkek nyomában, meglátásaimmal.

A jelenlegi magyar ufókkal foglalkozó „szakemberek” kissé elvitték az irányt egy általuk elferdült szemlélet felé, és ebben magukat szakembernek nyilvánítják. Biztos vannak köztük olyanok, akik hitelesebbek vagy hitelesek, de sokkal több olyan van, aki csak szerepelni, fontoskodni akar. Az utóbbiak több kárt okoznak az „UFO” témában, mint hasznot. Ilyenektől ered az, hogy ha valaki komolyan akar erről beszélni, azt is leintik. Meg azt is, aki valóban tud valamit.

Tegnap nézem a „horror” TV-t, s annak ellenére, hogy nem vagyok szkeptikus, el lehet hinni nagyon nem, de a józanul gondolkodás luxusát mindig megtartottam magamnak. Volt egy riport /ami mindig jól jön, ha más téma nem akad…/a pilisi föld szívéről - amit spirituálisan elhiszek…-, de volt olyan, aki hallotta, hogy dobog a föld szíve. Nos, erről mit mondjak? A maya világban mindenki azt hall, amit akar…! Innentől – magam úgy vélném, hogy - bármi másban ezek után hiteltelenné válnék. De volt olyan is, aki köveken ülve meggyógyult, hát valóban nagy dolog a hit, a hegymászás, meg a jó levegő is csodákat tesz.  Ami a leghumorosabb volt: ha a kőre ül valaki, megnöveli termékenységét. Mondtam a férjemnek igaz lehet, ha egyidejűleg egy férfi is ott ül…!

Nos, ma erről ennyit.

Jöjjenek a cikkek.

1. cikk https://sg.hu/cikkek/122092/femes-meteoritot-talalt-a-curiosity

Fémes meteoritot talált a Curiosity

A megolvadt fémes darabka mintha lecsiszolt felületet mutatna, ez is elárul néhány részletet. .. NASA közzétette a Curiosity marsjáró által készített legfrissebb képeket…  …a Sharp-hegy lábánál ….egy kisebb vasmeteoritra, amely önmagában nem lenne szenzáció, hiszen a túlnyomórészt nikkel-vas ötvözetből álló …  A kutatók számára nagyon érdekes a lecsiszolt felület, ami arra utal, hogy a „tojáskő” névre keresztelt példány a bolygó vékony légkörében kissé megolvadt, majd pedig ezt követően, már a felszínen hűlt le és szilárdult meg, elnyerve jelenleg látható formáját. marsi-meteor..png


 Sok embernek megindul az agya, és rögtön valami földönkívüli élet jeleit véli felfedezni ebben a meteoritban. Igaz, elég érdekes, csimbókos ez a kő, s ha megereszteném a fantáziámat, bárminek is nézhetném főleg, ha forgathatnám is egy kicsit.

De nem kell, csaknem biztos, hogy csak egy darab vas stb. tartalmú kő, ami valóban érdekes formájú.

Viszont  nagyon sok más, érdekesség van.

 

2. cikk.

http://www.blikk.hu/aktualis/az-51-es-korzet-ufoirol-beszelt-a-nyugalmazott-katona

Kifecsegte az ufók titkát az 51-es körzet részeg dolgozója

Erről az 51-es körzetről mi ezentúl nem fogunk írni többet, mert ez a csont már  agyon van rágva, és mindenkinek rém unalmas, függetlenül attól, hogy igaz vagy nem.

Ez annyira szánalmas, meg Hillary is:

http://www.frissparadicsom.com/hillary-clinton-megigerte-ha-elnok-lesz-feltarja-az-51-es-korzet-titkat/

Hillary Clinton megígérte: ha elnök lesz, feltárja az 51-es körzet titkát

Látható, ettől az ígérettől az emberek annyira nem jöttek lázba, hogy megszavazzák.

 

3. cikk.

Piramisok

Sok mondandónk lenne, de elég hosszú, így majd legközelebb.

Most csak a cikkre reagálunk.

http://www.netextra.hu/fenysugarak-a-piramisok-csucsabol/

Most pedig újabb szenzációra bukkantak: a tudósok erős fénysugarakat érzékeltek, amelyek a piramisok csúcsáról távoznak az űr irányába. 

 ”A legfontosabb dolog, ami a tudósokat és a hétköznapi embereket foglalkoztatja: mi okozhatta ezt a fénykibocsájtást és hová irányulnak azok? Szemmel látható, hogy nem lehet banális véletlennek nevezni a történteket, így időre és pénzre van szükség e jelenség tanulmányozására. És ki tudja, hány lépésre maradunk a nagy piramisok rejtélyének a megfejtésétől.”

Nekem ez cikk egy semmitmondó írás.

Semmi konkrétum. Pl. az, hogy milyen fény jött ki? Melyik nap, melyik piramison? Szemmel látható, vagy csak mérhető valamivel? Milyen tartományban volt a fény? Mikor jött ki, meddig tartott? Számtalan hasonló kérdésem lehetne, de míg egy cikk ilyen kérdésekre nem ad választ, addig kár megírni, csak az időnket rabolja. Az én szememben nívótlan és hamis az egész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése