2016. november 3., csütörtök

Vágyálmok, és szegény Putyin mindent rákennének

 Pável Márta

Nostradamus jóslatait! – 2017-ben mindennek vége?

Vágyálmok, és szegény Putyin mindent rákennének, nem tőle kellene félni…!
Ezt olvasom az alábbi cikkben.http://hir.ma/kulfold/szines-hirek/atertelmeztek-nostradamus-joslatait-2017-ben-mindennek-vege/705981

Pár idézet:

„Külföldi konspirációkban jártas internetes oldalak borzasztó jóslattal rukkoltak elő.

2017-ben semmi jóra nem számíthatunk Nostradamus átkódolt jóslata szerint.  … A francia asztronómus szerint a sorok szinte mindegyike egybevág a Bibliában található Jelenések könyvében írottakkal…Vlagyimir Putyin fogja kirobbantani a III. világháborút Oroszország és az Amerikai Egyesült Államok között. Ezek a harcok azonban nem úgy fognak lezajlani, mint ahogyan az szokott lenni a háborúknál…. mielőtt megsemmisülne az emberiség egy hatalmas szabású földönkívüli invázió fog véget vetni az emberiség teljes pusztulásának. Ezt követően az idegenek az emberek DNS állományát rendkívüli mértékben módosítani fogják. Olyan változásokon fogunk genetikailag végigmenni, hogy a génmanipulált emberek az agresszivitás és a háborúzást is el fogják felejteni. A földön béke fog honolni, természetesen az ő irányításuk alatt.”

Nem hiszek ebben. UFÓ-k nem valószínű, hogy így fognak beavatkozni az emberiség életébe. Sok más módszer is lenne a kezükben.  Ők eddig is megtehették volna, akkor miért nem tették meg, hogy beavatkoznak látványosan az életünkbe, mert nem akarták. Nem így szeretnék, vannak más módszereik is.  A helyzet rendkívülien bonyolult, ez egy szimplicizált megoldás lenne.

Ami szerintem félelmetes, az emberiség kollektív akarata. Szinte hívogatja a véget. A mayába gondolkozunk, akkor amit akarunk, az meg is lesz, főleg ha médián keresztül hergelik egymást, sugallva: pusztulni kell. (??) Nem kellene talán a pusztulást akarni még gondolatban sem. Nem kellene inkább a magunk megjavulásán gondolkozni, és ebben akár médiával is segíteni?

Békét nem az Ufóktól kellene várni, hanem magunkon kellene erőt venni, és kollektívan megfordulni.www.tvn.hu_8df7b73a7820f4aef47864f2a6c5fccf.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése