2016. december 30., péntek

CE-5 csoportról, vágyak....

 Pável Márta

Jó lenne találni mást is, aki ufóval találkozott

Egy fontos dologra jöttem rá; ha valakinek igazán/valóban volt UFO-s élménye (most itt mindegy, milyen mértékű volt), ha nem tud jól rejtőzködni, jártatja a száját és olyan helyen dolgozik, akkor vagy a munkáját, vagy az életét veszti el.

Akik ebből jól megélnek, élményük nem volt, de magukat ufológusnak titulálják, akik másoktól hallottak ezt-azt, mesélnek, jó kis regénykéket írogatnak, tehát untalan mesélnek, csak kárt okoznak, mert a valóságot segítenek behomályosítani, röhejessé tenni. Ha valakinek igazi tudása van, inkább kicsi részletekben közöl, de a lényegről jobbára hallgat, mert nem akar „disznók elé gyöngyöt szórni”, értem alatta: nem akarja, hogy az érzéketlen, bezárt, buta világ, vagy csodára éhes, gátlástalan újságírók kifigurázzák.

Miért is van ez a vágy az emberben, hogy beszélgethessünk, tapasztalatokat cserélhessünk? Ez olyan, mint amikor meditációban mély élménnyel gazdagodik valaki, s nem tudja senkivel sem megosztani, mert nem értik meg. Igen nagyon egyedül érzi magát. Mit tehet? Inkább hallgat, vagy tanítványokat gyűjt, és így együtt lesznek a világgal szemben „magányosak”, de ez már édes magány. Pont emiatt megyek fel különböző lapokra, és így kerültem a Sirius filmhez is. Végig szenvedtem 1,5 órát.

Véleményem: Nem mondom, hogy semmi sem igaz, de azt igen, hogy hosszú, vontatott, szétszórt, ugyanakkor mondandója kb. 50 percnyi volt. Említett egy CE-5-ös kategóriát, melyet ők alkottak, ennek beütése nyomán megismerhettem egy 12 perces interjút Dr. Steven Greer (orvos) úrral, aki a filmben is főszereplő volt. Itt sem mondott többet, mint a filmben. Csak a riporter agressziója miatt lényegre törőbb volt, ami nem is ártott.

Szóval az a kezdeményezés, hogy akik ezt a fajta CE-5 típusú találkozást akarnák  ez az egyetlen, ami embertől indulna ufók felé  nem rossz. Igaz, több cikkben is  ami erről szól, vélem, hogy gép fordította le magyarra , ugyanaz a szöveg van. Szerintem ahhoz kevés a leírt módszer, hogy valóban működhessen és ebbe a nemzetközi ufó-vágyba sikeresen belekapcsolódhassanak. Ezzel vagy e nélkül is lehet kapcsolat, mert nem hinném, hogy tőlünk, mint akarattól függ, hanem csak a milyenségünktől.

Mi a bajom a Dr. Steven Greer úr által irányította mozgalommal? Ha igazán lenne más lényekkel kapcsolatuk, akkor nem lennének ennyire egysíkúak.

Elsősorban tudniuk kellene, nem mindegyik lény humanoid (lásd a filmen kb. 13 cm hosszú emberszerű lényt, ami messze nem meggyőző…), nagyon nem azok.

Második; a világ hatalmasságai nem csak az energia, technológia miatt nem akarják megmondani, hanem a pánik, az emberi butaság miatt sem, mert évezredek alatt nem erre lettek szocializálva. Most lassan, hogy ne fájjon, sci-fi filmekkel próbálják másfelé fordítani az emberi, földi tudatot.

Harmadik bajom, szerintem Isten nem kiváltható az ufókkal, rendkívül rövidlátó, primitív gondolkodásra vall. Más lények, mindegy milyen formában, bárhol vannak az univerzumokban, ők is ugyanolyan ok miatt vannak külön Istentől, mint mi. Az, hogy esetleg fejlettebbek, nem tesz semmit, attól még lelkileg/spirituálisan butábbak is lehetnek. Viszont, egy idő múlva összeroppan a tudás, és visszahajlik – mint aki egy gömb felszínén fut körbe  az ember az eredethez: Istenhez. Így föltételezem, hogy egy szint után jobban tudják létünk okát, mint mi. Így Steven úrnak az az elmélete, hogy a bibliai csodák majd ufókkal megmagyarázhatóak lesznek, egy régi tévedés. Nem állítom, hogy pár „csoda” nem magyarázható meg, pl. a Vörös-tenger kettéválása stb., de ezeket a keresztényeknek sem kötelező hinni. Amit kötelező például, az Jézus Krisztus feltámadása, Isten és Jézus Krisztus léte stb. Nem aggódóm, ha mélyen beleássunk magunkat és sokat fogunk tudni, amitől jelenleg elég messze áll az emberiség is, akkor nem a hit fog csorbulni, hanem az ateista világnézet. Ez a hitetlenség csak a felszín kapargatásakor néz ki így, de ez a valósághoz képest semmi.

Végezetül valóban szeretnék más, normális, igazmondó, hiteles ufó-kapcsolattal rendelkező emberekkel is beszélgetni. Lenne mondandónk egymásnak-J!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES EMBERTÁRSUNKNAK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése