2016. december 28., szerda

Energiahullámok, hétdimenziós gamma-sugárzás, a Holdra szállás igazolása stb.

 Pável Márta

Én tudom, hogy vannak ufók,

de harcolok akár ez ügyben,

akár vallási ügyben az emberek elbutítása ellen.

Mondjuk inkább az igazat, az sokkal

izgalmasabb, mint ez a sok félrevezetés.

Energiahullámok, hétdimenziós gamma-sugárzás, a Holdra szállás igazolása stb.

Hírek vagy álhírek?

  1. A szokáshoz híven nagy a hír, kevés autentikus hivatkozással, mégis sokan elhiszik.  file:///E:/ufo%20sas/A%20Mi%20Vil%C3%A1gunk%202013-16!_%20Egy%20ismeretlen%20eredet%C5%B1%20energiahull%C3%A1m%20bomb%C3%A1zza%20most%20a%20F%C3%B6ldet%202016.12.18-19..html

Egy ismeretlen eredetű energiahullám bombázza most a Földet 2016.12.18-19-én. Egy óriási energiahullám befolyásolja az egész bolygót, amit VÉLETLENÜL észlelt a MIMIC TPW mikrohullámú háttér képalkotó.

Eddig a „hír”, vagy rémhír? Megint a szokásos forgatókönyv: „véletlenül” észlelik, autentikus mérés nincs, de hú meg ha…, van óriási energiahullám. Van egy tudományos elv, ami igaz is, hogy sugárözönben élünk, éltünk, így alakultunk ki. Valószínűleg ettől is lettünk olyanok, amilyenek most vagyunk, hogy génjeinkre így hatottak, hogy ez a módosulat jött ki belőlünk.

Igaz, nem tudjuk, mivel tudományosan sehol sem vagyunk, hogy eddig milyen sugárzás, behatás érte a Földünket, és mi fogja még érni, égi haladtában mi történhet velünk. Tudom, az egész olyan bizonytalan  mint mondani szokták  mint a kutya vacsorája. Éppen ezért is csodálkozom az emberi gőgön, meg nekem jár, meg én tudom, meg uralom a helyzetet. (Közben pl. az egész világhírű Alekszandrov együttes nagy része a hullámsírban végzi…!) Istenem, mit tudunk mi? Semmit.

Elvem; hajoljunk meg Isten előtt – aki akkor is van, ha sokan nem hiszik, ettől sokkal alapvetőbb a léte , s ne aggodalmaskodjunk  ezt Ő is kérte tőlünk , pont annyira fog ránk vigyázni, amennyire kell. Lásd a GAIA-elméletet.

2.Megint csak sugárzással kapcsolatos

De előbb egy kis tudományosabb közlés: https://hu.wikipedia.org/wiki/Gamma-sugárzás szerint: gamma-sugárzás nagyfrekvenciájú elektromágneses sugárzás, melynek frekvenciája 1019 Hz feletti, illetve hullámhossza 20-30 pikométer alatti. A gamma-foton energiája 30-50 keV felett van, ezért ionizáló hatású.

Valójában amiről az alábbi cikk regél, gamma-sugárzás, ami nagyenergiájú elektromágneses sugárzás. A γ-fotonok energiája hatalmas is lehet. A gamma-sugárzás töltéssel nem rendelkezik, ezért áthatolóképessége igen nagy, roncsoló képessége azonban kisebb a többi sugárzásénál. Külső sugárforrásként azonban mégis a gamma-források a legveszélyesebbek, mivel leárnyékolásukhoz vastag ólom vagy beton réteg szükségeshttp://www.rhk.hu/a-biztonsagrol/altalanos-ismeretek/

De ez nem is lényeg, csakhogy valami elképzelése legyen annak, akinek esetleg nem volt, hogy mi a gamma-sugárzás. Az alábbi cikket elolvastam, semmi érdemlegeset sem írt, a „legizgalmasabb” a címe volt. Szóval szerintük ilyen robbanás várható.

http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/spiritual/massive-burst-7th-dimensional-transformational-gamma-rays-expected-arrive-december-26th/

 Lenne egy kérdésem az írogatókhoz: mit jelent pontosan a cím? A 7. „dimenziós” kifejezés nevetséges, senki sem tudja, mi van más dimenzióban, úgy működik-e, ahogyan elképzeljük, mi lehet ott, mi jöhet onnan, főleg nem a sem a közeli, sem a távoli jövőben. Elmondanám: még csak nem is észlelnék, ha pl. irgalmatlan nagy gamma-kitörés jönne valahonnan is, mert azon nyomban elmúlnánk, mint egy gondolat. Ha valóban egy feketelukból, vagy összeroppanó égitestből kilökődne, vége lehetne a földi életnek is.

Nem sok reális esélye van annak, hogy a cikk szerinti esemény bekövetkezzen. Csak úgy mondom, ezt már 27-én írom, és nem történt semmi-J!

 

  1. A Holdra szállást tagadókról ismét

file:///E:/ufo%20sas/Sg.hu%20-%20A%20NASA%20csap%C3%A1st%20m%C3%A9r%20a%20Holdra%20sz%C3%A1ll%C3%A1st%20tagad%C3%B3kra.html A NASA csapást mér a Holdra szállást tagadókra miszerint a SMART-1 műhold AMIE kamerájával az Apollo-program leszállóhelyeiről fényképet készítsenek inkább csak hírverésre volt jó. Az apró szonda kamerái nem ilyen jellegű feladatra készültek, különösen nem olyan magas pályáról, mint amilyenen a SMART-1 kering, így nem is készíthettek perdöntő bizonyítékként szolgáló felvételeket. … uo. A szonda igen alacsonyan, mintegy 50 km-es magasságban fog keringeni égi kísérőnk körül, hogy minél jobban és részletesebben feltérképezhesse a Hold felszínét, különös figyelemmel a Hold sarkait.

Vannak hírek és vannak összeesküvés-elméletek. Azt nem állítom, hogy szemenszedett hazugság mind, ilyen is, olyan is van közte. Így nehéz kihámozni, mi az igazság. Ez a fenti felreptetett cikk semmiről sem győz meg. Ettől akár lehettek is, meg nem is a Holdon, bizonyítékot nem hinném, hogy szolgáltathatna. Egy biztos, mikor személyesen a NASA kilövőállomásán, a múzeumi részben láttam a holdkomp élethű másolatát, hát elképedtem. Micsoda kamikázék ezek az űrhajósok, ezen hogy lehetett bármit is tenni? Olyan volt, mintha alumíniumfóliából lett volna összebarkácsolva az egész.

Azt viszont hiteles forrásokból nagyon szeretném tudni, mi van a Hold túloldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése