2020. február 5., szerda

MARS, HOLD … GYARMATOSÍTÁSA?

 Pável Márta

MARS, HOLD … GYARMATOSÍTÁSA?

Különböző, földönkívüliekkel és ősi idegenekkel stb. foglalkozó filmekben hallhatjuk, hogy a közeljövőben, hogyan fogjuk gyarmatosítani a Holdat, meg a Marsot, ja és ahova csak el tudunk érni, mindent…-L rombolni fogunk.

Ez nagyon rossz érzést okoz, egyrészt eszembe hozza Amerika „meghódítását”, ami azt jelenti, hogy a bentlakó indiánok és egyéb bennszülött törzsek közül a kórokozók behurcolásával sokat megfertőztek, meghaltak, majd aki maradt, annak  fegyverrel való kiirtását végezték el. A maradék, a nagyon szívósak pedig rezervátumokba kerültek. S  mindez rendjén valónak tűnik az európai hódítóknak, akik még elindították ezeket a gyarmatosító akciókat. Ez  erkölcsileg és spirituálisan is erős kételyeket hordoz. Az a negatív érzésem, amit a több száz éves gyarmatosítás okozott, most ismét megjelent  a világűrrel, más bolygókkal kapcsolatban is.  

Kérdés, hogy van-e elég erkölcsiség, másokra figyelés ezeknek az akcióknak az elindítóiban? Vagy ismét a mohóság vezéreli őket? Alaposan körül jártak, hogy ott van-e élet? Milyen fajta élet van, az az élet hol lehet, a föld alatt van, vagy a mi dimenziónkban, de szemünknek láthatatlanul? Vagy másfajta dimenzióban van, de nagyon zavarnánk? Akarnák-e, hogy odamenjünk? Erőszakkal leszállunk…, joguk van védekezni, nem fognak tárt karokkal minket befogadni.  Ha nem akarnak minket befogadni - amire nagy valószínűséggel sor kerülhet - akkor mindent el fognak követni, hogy különböző módszerekkel betartsanak. S nekik lenne igazuk. Mit is teszünk, nem alaposan vagy nem akarjuk tudomásul venni a másfajta élet jelenlétét. Ha nem ember, és nem jön oda kezet fogni, akkor szerintük nincs is.  

Amilyen buta az ember, a jelek - megsemmisült űreszközök, eltűnt vagy jó időre elhallgatott kis küldeményeink, - nem keltik fel a gyanút, pedig fel kellene.  Lehet, hogy észre sem veszik, hogy ezek nem véletlenek sorozata, hanem elüldözési hadjárat folyik - jogosan - ellenünk. S még mennyi mindent nem tudnak!

Gondoljunk bele, mi mit csinálnánk, ha egy nagyobb hatalom semmibe venne minket?  Ezt érezzük a Földön is, amikor különböző fajta hierarchikus szervezet semmibe veszi az embereket, meg a tetteiket, meg az eredményeiket és a szabad akaratukat. Pl. amikor az USA csak lebombáz más országot, ilyenkor mindig kinyílik a zsebemben a …!

Nos, akik itt vannak a Földünkön, azok vagy mindig itt is voltak, de tudják, jobb, ha nem látjuk, nem vesszük észre őket, s erre megvannak a módszereik. Vagy akik ide szándékoznának újabban jönni, azok olyan szinten vannak hozzánk képest, hogy labdába sem tudnánk ellenük rúgni. Nem kéne megzavarni a kialakult rendet. 

Szerintem jobb lenne józanul felmérni - már csak a várható veszteségek miatt is… - az erőviszonyokat. Biztos vagyok benne, nincs lényektől steril hely az Univerzumban, mert létezésének oka az, hogy helyet adjon a lényeknek, bármennyire is különbözőek.

Céljuk a Holdon, a Marson megvetni a lábukat. Innentől fogva az, hogy „mi, a gyarmatosítók”, akik  - vélik… - nekik mindent lehet, majd meghódítjuk, kolóniákat építünk stb.  Ez a szememben igen nagy parasztság, egy gyalázat, a lényekkel szembeni figyelmetlen önzés. Ismétlem, nem jelenthetjük ki, hogy ott, ahol pusztítani szeretnének, nincsenek másfajta lények. Akkora a butaság, a korlátolt látás az emberekben, hogy nem is akarják megkeresni, hogy mik, - kik, - miért vannak ott, és milyen szinten élnek? Egyszerűbb letagadni, vagy a közvéleménynek hazudni - ami mindennapos-, hogy nincsenek. S miután „nincsenek”, innentől szabad a pálya. Csakhogy ez nem igaz! Vannak a Földön is, és másutt is, mi  paraziták vagyunk, akik megpróbáljuk más bolygón befúrni magunkat.  

Most ezzel úgy vagyok, mint amikor bikaviadalon voltam, s annyira felháborított, mit tettek szegény bikával, hogy a bikának szurkoltam. Most is így vagyok ezzel, az emberektől féltem az egész Univerzumot. Olyanok az emberek, mint amikor a gyereknek bombát adnak a kezébe. És sajnos ez megtörtént. Bárhova is mennének, majd ott is úgy rongálnának, ahogy a Földet. Az emberiség gondolkodásában egy nagy változás kéne, más szellemiség, más lelkiség, spirituális intelligencia!

  Nekünk - szerintem - nincs jogunk „gyarmatosításokra”, a földi embert kellene megzabolázni úgy, hogy ne tegye tönkre a lába alatt az életlehetőségét, hogy ne szaporodjon túl, hogy unalmában ne csináljon gyereket, csak felelősséggel, mert mindenkiben Isten lelke van. De nem, ezt fel sem fogják, a nyomorra, az éhezésre szülnek felelőtlenül, a hormonoktól hajtva, majd más népek nyakába akarják varrni őket…

Amíg magunkkal nem tudunk bánni ezen a gyönyörű Földön, addig ne akarjunk máshova menni, és oda is elvinni az emberiségből fakadó pusztítást. Remélem, a lények ezt meg fogják akadályozni.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése