2020. március 10., kedd

HA NEM TUDNÁM, HOGY VANNAK, AKKOR AZT HINNÉM, NINCSENEK UFÓK….

Pável Márta

HA NEM TUDNÁM, HOGY VANNAK, AKKOR AZT HINNÉM, NINCSENEK UFÓK….

Olvasom ezt a cikket, s ennek nyomán valóban az hihetné az ember, hogy nincsnek idegen lények. S  itt sem értem, mi értelme van az ilyen jelentéseknek, a furcsa dolgok minden szinten való elbagatellizálásának, a megtévesztésnek. Kinek és miért jó ez?

Az alábbiakban hivatkozott jelentést olvasva nagyon valószínűtlen érzésem támadt. NYILVÁNOSSÁGRA HOZOTT UFÓAKTÁK https://prusi.blog.hu/2020/03/05/nyilvanossagra_hozott_ufoaktak?fbclid=IwAR30_9SA3DHci-MlBcOeEgz65k2JanvUyVerbqS5VjlFaxl1ADqBMDzb9mM

A cikkből: „Nem meglepő, hogy már akkoriban is több neves tudós hiányolta a jelentésből a tudományosságot, a tárgyilagos megközelítést és a bizonyítékok alaposabb tanulmányozását. Mint ahogyan azokkal a kritikusokkal is egyet lehet érteni, akik szerint a Blue Book soha nem végzett tényleges, minden részletre kiterjedő vizsgálatokat az ufójelenséggel kapcsolatban. Működésének két évtizede alatt tulajdonképpen nem volt más, mint egyfajta tömegtájékoztató, az információkat meghamisító szervezet, amely a megmagyarázható ufóészleléseket nyilvánosságra hozta, a kényes eseteket pedig mélyen eltemette.” S ha valóban fizikailag, 3 dimenziós szinten szembe jönnének az idegen lények az emberiséggel, akkor a többséget eltemethetnék szívinfarktusi halál miatt…?

Uo.: „A brit ufóészleléseket évtizedek óta vizsgáló Nick Pope szerint „a brit X-aktákban nincsenek kis zöld emberekre vonatkozó bizonyítékok”, de az esetek tíz százalékára meglehetősen nehéz magyarázatot adni.” Elhiszem, hogy ha valamit nem akarok, nem fogom bebizonyítani, s a kormányok ezt teszik.  Az a kérdés, hogy mi az okuk erre. Főleg akkor nem akarják, hogy kiderüljön az igazság, ha tudatilag fájna a tágulás a megrögzött kocka fejűeknek, mert a jelenség felfogásához kissé rugalmasabbnak kéne lenni. Nehézség még az is, hogy bizonyítékok sora nem is abban a dimenzióban van, ahol mi élünk és keressük. De indirekt bizonyítékok, és hatásuk is VAN. Minden furcsa jelenséget teljesen abnormálisnak vesznek, és mindent letagadnak, szó szerint akár a csillagokat az égről. A kormányok kollektíven, olyan primitíven viselkednek, mintha tényleg csak egyfajta értelem lenne a multiuniverzumokban, és ez az emberiség. Micsoda pazarlás lenne ennyi anyagért, ennyi fölösleges világért, de nem így van! Mintha egy burában lenne, s csak önmagában a Föld az össze értelmesnek látszó lénnyel, és mindent, amit eddig észleltek, vagy láttak, azt különböző földies, de el nem fogadható kifogásokkal próbálják megcáfolni. Nem értem, hogyha ennyire letagadnak mindent, tudni kellene, már pszichológiailag is, hogy az ellenkezőjére fordulnak a dolgok.

Ha valaki felnéz a csillagos égre, annak látnia kell, ahogy milyen irdatlan mennyiségű csillag/nap és ehhez tartozó bolygó van. Tudniuk kellene, hogy Univerzum sem egy van, hanem multiuniverzumok vannak. Normális ember soha, de soha nem gondolhatná, hogy egyedül vagyunk ebben csillag óceánban, s miért is lennénk egyedül? Teljes mértékig ki van zárva, hogy csak egyes egyedül itt lenne élet, itt, a Tejútrendszer perifériáján lévő kisbolygó tartalmazzon értelmes (kérdés, mennyire az a többihez viszonyítva…)  életet. Ez ezer százalék, hogy nem igaz! Valószínűbb az, hogy mi sem vagyunk, mint az, hogy nincs felmérhetetlenül sokféle élet és elképzelhetetlen mennyiségű értelem bárhol és mindenütt.

Könyörgöm, nem arra kéne fordítani az időt, hogy nyilvánvaló dolgokat letagadjanak, hanem arra, hogy kulturáltan szembe nézzenek a TÉNYEKKEL, mert ezek még ha a mi perspektívánkból nem is teljesen bizonyítottak, de másként igen, s ezek TÉNYEK! A valóság újabb, másabb megismerése ellen nem média lejáratásokat kellene szorgalmazni, nem különböző énekesek által paródiát csináltatni, hogy már senki se merjen szólni, ha nem akarja, hogy hülyének nézzék. Mondjuk, engem nem érdekel a sok zárt fejű ember véleménye, tudom, amit tudok, s ebben megingathatatlan vagyok. Finomítani kellene az emberiséget, s nem visszafejleszteni!

Az UFO témát kulturálttá kellene tenni, együtt gondolkoztatni, érzékenyíteni kellene az emberiség erre alkalmas részét, és akkor valódi találkozások jöhetnének létre. Ez egy nagyon fontos tudományos munka lenne, ha kommunikatív kapcsolatot érhetnének el /s nemcsak egyes emberekkel/. Az eredmény az eddigi legnagyobb felfedezéssel érne fel, megváltoztatná az egész emberiség gondolkodását, habitusát. Ezt így kellene felfogni, s messze túl kellene lépni a mai határaikat! Ahogy most teszik azonban, ez így nehezen működik, én sem akarnék az UFÓK helyében senkivel sem találkozni, aki így viszonyulna a dolgokhoz [1].

Részemről az előbb említett irányt ezekkel az írásokkal segítem, az emberek figyelmét rá akarom terelni arra, lehet másképpen is élni, felfogni, nyitottnak lenni. Az ember nem annyi, mint amennyinek materialista szemmel látszik, sokkal több, sokkal messzebb ér el, mint gondolnák. AZ UFÓKKAL létrejöhet kapcsolat, és hogy el tudjuk elérni a valós megismerkedést, nekünk is tenni kell érte. Nem mondom, hogy néha, amikor túlságosan is közel kerül az ember ezekhez a kapcsolatokhoz, akkor nem sok. Nem állítom azt, hogy néha az ember azt mondja, kicsit szeretnék agyilag is pihenni, szeretnék semmivel sem foglalkozni. Ez nem sokáig tart, mert utána újra és újra feljön benne a vágy, hogy haladjunk, ne féljünk, s ezt a problémát is meg kell oldanom, meg kell ismernem. S ha megismerem, már beépül, amire újabb ismeret jöhet. Folyamatosan tanulni kell, igénynek kell lenni arra, hogy megismerjük, hogyan működik a körülöttünk lévő világ az összes lénnyel együtt.

 

[1] Csak egy példa: a napokban valaki nekem, a hittanárnak kifejtette, nem hisz Istenben, a Szentlélekben, semmiben, a férje sem hitt, csak magában. Szuper, erre mit mondjak…? Jelzem, nem tudta magát a férje megmenteni, mert már rég halott. S erre én mit mondhattam. Válaszom: Mindenki azt, hisz amit akar, én meg azt gondolok róla, amit én akarok. Nos ezzel az UFO témával is ez van, senkire nem lehet ráerőszakolni, ők majd a lemaradók közé fognak tartozni…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése