2020. május 24., vasárnap

HASONLÓ A GABONAKÖRHÖZ, DE EZ ÍRÁSOS ÜZENETNEK TŰNIK…

 Pável Márta

HASONLÓ A GABONAKÖRHÖZ, DE EZ ÍRÁSOS ÜZENETNEK TŰNIK…

img_20200524_113316_resized_20200524_113445621.jpg

Forrás: FB Aparece un Crop Circle de 600 metros en España.
Mayo 20, 2020.

Entre las poblaciones de Alovera y Cabanillas del Campo ha aparecido un misterioso Crop Circle (círculo de cosechas).

Naponta nézek különböző UFO jelentéseket a világ minden részéről érkező médiafelületeken, és sajnos annak ellenére, hogy szeretném hinni, hogy valósak, mégis a közölt esetek 90 akárhány százalékáról azt kell mondanom, nem azok. Vagy nagyon régi és csontig rágott felvételek, vagy photoshopok, ez egy kicsit kiábrándító. Nagyon sok olyan filmem is van, persze ezeken mindig sötét van…, hogy fénycsőhöz hasonló villog fel-le, furán megy, amit egy elemlámpával simán meg

 lehet valósítani. Az, hogy körülötte üvöltöznek, hisztérikusan kiabálnak, még csak ront az én szememben a valóságérzeten. Hát nem jelentenek semmit. Semmi olyan, vagy nagyon kevés látható, ami találni igazán elgondolkoztató lehetne.

A fentiekben közölt kép már meggyőzőbb, igaz, gabonakörnek nem kör, de nagyon úgy néz ki, hogy valós. Ez olyan, mint amikor régi számítógépes programban lyukkártya rendszert alkalmaztak, így volt kódolva az információ. Volt ilyen a régi hangszereknél is, de így működött egy olyan japán kötőgép is, pl. ami nekem volt, amelyiken ugyanilyen különböző figurák voltak, és mintát kötött. Tehát ez az ábra nagyon úgy néz ki, hogy valamiféle üzenet, csak ezt megfelelően dekódolni kellene, hogy mit jelent, mit üzentek. Biztosan csak számítógép/mesterséges intelligencia tudná megfejteni, mert mi nagyon „emberesen” gondolkodunk.

Ha jól megnézzük szemből a vertikális sorokat, a baloldali felfelé egyenes, és jobb felfelé változik, ahogy ez az írás is, ha nincs sor kiegyenlítve. Ez elég hosszúnak tűnik, és az is érdekes, hogy a függőleges sorokban van vélhetőleg az összefüggés, és nem horizontálisan. Ez is egy jellemző lehet erre az üzenetre. Ezt ki csinálta és mit akar, az még nem tudható. Mondhatnánk, hogy így kiszáradt a föld, vagy egy korokozó így kipusztította, de ez nem magyarázná meg a szabályos baloldali sorvégeket, meg a szögletes formákat sem.

A gabonaköröknél is – szerintem – egy pillanat alatt meg lehet állapítani, hogy valódi, idegen lényektől származó körök vagy földi manipuláció. Ugyanis amikor a szkeptikus, hitetlen csapat megpróbálja lejártani ezt a jelenséget, akkor különböző lécekkel, eszközökkel hozzák létre és ehhez olyan cipő is kell, ami kis állványon van, hogy ne tapossák le a gabonát stb. De első pillanatra mindegyiknél az látszik, hogy a gabona szára vagy eltörik vagy erőszakkal elhajlították, az igazinál  pedig kilazul a szerkezete és semmi baja nincs, s ha nem taposták össze, le is lehetne aratni.

Magam annak ellenére, hogy tudom, vannak idegen lények, mégis úgy vagyok vele, hogy nagyon kevés dolgot hiszek el, mert ezt a témát (is) komolytalanra vették, ugyanis rengeteg a hamisító, rengeteg egoista van, aki szerepelni akar. Mindez visszaveti ezeknek az észleléseknek a komolyan vételét, s ez elég nagy probléma.

Ezek a jelek, amit most a mezőn hagytak, nagyon elgondolkoztató, s nekem tetszik. Mintha közlési váltás történt volna. Ez biztos, hogy valami írás, de ennek a megfejtése emberes feladat lenne. Azt gondolom, hogy egyenlőre lehetetlen, még akkor is, ha nagyon komolyan veszi valaki az egészet, s elgondolkozik rajta.

Tán rá kéne meditálni, hogy mi ez, de ha az embernek vannak prekoncepciói az már nem olyan jó, mert akkor tévedhet és nekem ez ügyben most vannak. Ha meg tudnánk fejteni, nagyon-nagyon érdekes információhoz juthatnánk, sőt tisztázná a hitetlenek előtt is, az „idegen” lények valóságát. (Kérdés, kell-e a szkeptikusokkal foglalkozni, vagy hagyni kell, ahogyan vannak, ha úgy érzik magukat jól-J.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése