2020. október 25., vasárnap

UFO ESEMÉNYEK, csalódás a TV FILMEK ALAPJÁN

 Pável Márta:

UFO ESEMÉNYEK, csalódás  a TV FILMEK ALAPJÁN

Nézem a különböző filmeket, „aktákat”, és az a szomorú véleményem alakult ki, hogy csak pár esetet tudnak, ezeket ragozzák, és a végtelenségig rágják a csontot.

Hiába várom, semmi újabbat, megrázóbbat, konkrétumot nem tudnak mondani, csak keverik, ragozzák, feltételeznek és riogatnak, de semmi olyat nem látok, ami korrekt és izgalmas lenne.

Én nem azt mondom, hogy nincsnek UFO-k, mert vannak. Érintkeznek is az emberekkel, de ezek a TV -s filmeket alkotó társaságok UFO-ügyben nekem eléggé impotensek. Olyan esetek vannak pl. megcsonkított állatok, stb. ezek is ismétlően fordulnak elő ezekben a filmekben, de azt, hogy ki tette, miért, az ködben van.

Okoskodnak, elavult műszerekkel mérik azt, amit nem is lehet így mérni, ugyanis többségében nem ebben a dimenzióban vannak az UFO-k. Ha mégis lenne valami érdekesség, arról gyorsan kiderül, hogy valami földi dolog. Ja, és tele vannak titkokkal ezek a történetek, amelyek semmit (semmi újat) sem mondanak, de egy visszatérő forgatókönyv szerint a bennfentes illetékes… a halála előtt vall, vagy ha elszólja magát, akkor jönnek a feketeruhások, és jaj… hirtelen a titkokat kiszivárogtató meghal.

A FB UFO-s csoportok oldalán 100 képből kb.95 manipulált, némelyik olyan durván, hogy az már fáj. Ezekkel többet ártunk az ügynek, mint használunk.  Gyermekded ez az egész, sajnos nekem egyenesen röhejes.

Aztán ott vannak a fantáziált idegenlény képek. Jaj, és megint jaj. Léteznek, de többségükben messze nem így néznek ki. Az emberek az idegen lényeket sokféleképpen észlelhetik és észlelik is. Viszont az, aki igazi tudás birtokában van, annak ez olyan bensőséges érték, hogy ezekkel a kóklerségekkel nem keveredik. Kialakult – szerintem – több főcsoport: akiknek valamilyen 3 dimenziós vagy spirituális élménye volt idegen lényekkel, akik csak nagyon szeretnék ezt az egészet tudni, akik megtévesztenek, s akik nem hisznek el semmit és mindenkit, aki ezt vallja, idiótának néznek (az ő bajuk…).

Ezen a honlapon sokkal több konkrétumot írtam, mint ők eddig összesen. Igaz néha úgy hozom elő, hogy az, aki nem kész rá, ne boruljon ki, de aztán sokan mégis kiborulnak, dehát erről már igazán nem tehetek. Jó pár valós dolog van még a birtokomban, s lassan közlöm is /alább/.

Mégis korrektül meg kellene ismertetni az emberiséggel, hogy mi az igazság. Csakhogy mára az emberiség (többsége) olyan zártra lett szocializálva, hogy kalapáccsal is nehéz feltörni őket.  De magam igyekezni fogok, hogy ezt a zártságot feloldjam.

SZUPERÉRZÉKENYSÉG. Most egy közlésem következik valós dologról.

Sokat hallani szuper érzékenységű emberekről, s úgy vannak tálalva mintha eget rengető dolog lenne.  Szerintem erre sokkal több ember képes, mint eddig gondolnánk. Olyan fiataljaink vannak – hála Istennek – akikkel kiskoruktól foglalkozunk, és akik gyakorlás, képzés után 70-80% arányban csak a tárgy teréről megmondják, mi az a tárgy anélkül, hogy látnák, valamint ugyanebben az arányban a kezükkel a színeket is érzékelik. Ettől azonban még sokkal többre is képesek, s ezek tények.

Szakítani kellene azzal a nézettel, hogy nekünk alig sikerül valami, csak régi szuper embereknek, vagy ufóknak mennek ezek a dolgok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése