2017. január 21., szombat

Szürke /UFO lényekről

 Pável Márta

A szürke lények

A szürke lények mindig is izgatták az emberiséget, és már úgy átmentek a köztudatba, hogy lassan, ha egy szembejönne velünk az utcán talán nagyobb feltűnést nem is keltene.

Az „Ősi idegenek” sorozatban, alább, a szürkékről is szó van. https://youtu.be/PprBGeDvpdM

Megnéztem a kisfilmet. Nem tetszett, mert sok ismétlés van benne, csontig lerágott témák, mint New Mexico R. ufo, szürkék története stb.

Igazából nekem semmi újat sem mondott. 

Félek, hogy igaz az a mondás: MINDEN, AMIBEN HITTÜNK, TÉVES VOLT. Részemről különösen vonzódom a szürke lényekhez, és úgy vélem, sokat is tudok róluk. Nekem nagyon szimpatikusak, egészen közel állnak az emberekhez szerkezetileg is, meg genetikailag is.

Jóindulatuk nem kétséges. Megjegyzem, a többi idelátogató vagy itt élő lénynél sem, mert akkor már mi mint ember, rég nem lennénk.

 Bizarr lelet_ Ufók és idegen lények egy 10 ezer éves barlangrajzon_ - Ripost_files Az előző cikkben jelzett 10 000 éves lelet forrása.  620x0.jpg

 Részemről egészen furcsa ötlettel állnék elő, mégpedig azzal, mi van, HA ezek a szürke lények most is a Földön (is), velünk élnek. Nem vitatom, hogy másutt is lehetnek, de erős a gyanúm, hogy itt is vannak. Ha igaz az előző cikk barlangrajza, akkor azt is feltételezhetem, hogy lehetnének ők az előző civilizáció tagjai, csak különböző okok miatt menekülniük kellett, és most egy részük visszaszállingózott.

A szürkék most is velünk élnek, vagy ők éltek itt előbb? Nagyon hiszem, és nem egy elvetemült ötlet. Igaz, erre szokványosan semmi pro és kontra érv/bizonyíték sincs. Illetve, azt gondolom inkább van, mint nincs-J. Tudvalévő, a telepatikus képességük nagyon magas, és érzékeny emberekkel sok mindent tudathatnak. Az biztos, hogy csak akkor látjuk őket, ha ők is akarják. (Ez jó védekezés ellenünk, akik közül sokan barbárul viselkednének velük szemben, ahogyan  az emberek gyalázatos egyedei egymást is megölik.) Hogyan tehetik? Jó pár éve szembesültem azzal a ténnyel, hogy miért ne működhetnének úgy, mint a foto-Gray szemüveg. Fényre besötétedik, sötétben kivilágosodik. Ennek az analógiájára, mivel sokkal jobban előttünk járnak kultúrában, civilizációban, miért ne tudnának olyan testet hordani, aminek ha akarják, elfordítják a sejtjeit, vagy bármilyen anyagát úgy, hogy a mi szemünknek láthatatlan legyen? S ha láthatóak akarnak lenni, megint fordítanak egyet. Nagyon egyszerűnek tűnik. Ezzel viszont sok rajz, és egyéb dolgok megmagyarázhatóak lennének.

Tovább gondolva, ha egy civilizáció elpusztul, mennyi idő kell, hogy újraépülhessen bármilyen formában? Ezt sem tudjuk biztosan, de valószínűleg 2-50  millió év kellhet, attól függően milyen jellegű volt a pusztulás oka.

Igazából nem tudjuk, hány éve van valamiféle civilizáció a Földön, talán (nem tudományosan) megbecsülve kb. 300 millió éve? Ha visszaosztom, akkor is kb. 6-12- civilizáció lehetett eddig, de itt csak olyan szerves alapúról beszélek, mint mi vagy hozzánk hasonló.

 Mi van akkor ha, nem egyfajta, hanem egyszerre többféle lénynek is helyet  ad/ adott a Föld, csak nem tudunk egymásról, vagy a többség biztosan nem tud róluk, így csak nagyon kevesen és azt az információt is szűrten tudhatják. Mehetett ez régebben is így. Akkor az is előfordulhatott, hogy együtt élhettek az Atlantisziak és a szürkék, és még ki tudja kik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése