2021. július 24., szombat

LÁTTAK UFÓKAT, de SEMMIT SE TETTEK ELLENE…

 Pável Márta

LÁTTAK UFÓKAT, de SEMMIT SE TETTEK ELLENE…

 

Sokszor ez  hangzik el a különböző ufós filmekben, sorozatokban stb. Ezen nekem rendesen vigyorognom kell, hogy milyen buta szöveg, mert semmit sem lehet „ellenük” tenni.

Lényeg: kell-e ellenük tenni, lehet-e, és minek kellene összeakasztani a bajuszunkat velük?

Innen-onnan hallani, hogy USA csak kb. 13000 autentikusnak mondható ufó jelenséget dokumentált. Rendben, és?

Bele kell nyugodni, nem lehet mit tenni, mert minden úgy történik, ahogyan ők akarják. Szinte játszanak velünk  s ennek is oka van… –, az Ufók variánsokat tesznek; annyi ideig látjuk őket, ameddig neki tetszik, majd el tudnak tűnni egy szempillantás alatt. A közlekedést olyan üzemmódban teszik, ami nekünk lehetetlen, sőt követhetetlen. Megtehetik, hogy ott vannak, de mi nem látjuk, azt is meg tudják tenni, hogy álló/lebegő helyzetből egy pillanat alatt fölfelé eltűnnek, csak egy suhanást lehet hallani. De arra is képesek, hogy kiemelkednek a vízből, majd utána, mintha nem is lenne más közeg, villámgyorsan eltűnnek az űr felé. Mit akarhatnánk mi ellenük tenni? Nevetséges.

De ők mit akarnak itt? Biztosat senki sem tud, csak részleteket, mivel többféle, számunkra ismertelen lény is él velünk, sokféle lehet az ok.

Lehet, hogy – a valóban földönkívüliek – valami fémet keresnek a Földön; arany, irídium, nikkel, króm stb. Igazából ezek a keresések hipotézisek, mert valójában nem tudjuk, mit keresnek, azt sem tudjuk, hogy egyáltalán akarnak-e valami matériát, vagy csak személyes kapcsolatot akarnak létesíteni.

Egy biztos, hogy itt vannak. Dokumentált – pl. egy fénykép van róla –, hogy lelövik a helikopter egyik szárnyát, aki megpróbálta üldözni őket. Minek próbálkozik a helikopter? S ekkor jön a panaszáradat a földiektől, hogy nem teszünk semmit ellenük. Nem hát. Hogy egy hasonlattal éljek, ha egy „felszerelt” macskahadsereg ellenünk jönne, mennyi ideig tartana nekünk embereknek elintézni? Nos, kb. ilyenek az erőviszonyok.

Butaság, erőink fel nem mérése…, meg a panasz, hogy nem teszünk ellenük semmit. Azt gondolom, én nem vagyok egy tehetetlen ember, de fel kell mérni a dolgokat. Mi van akkor, (és ez így van) pl. ha ebben a világban, most itt a Földön, mi csak keskeny sávban látunk, és sokkal többen élnek velünk, mint sejthetnénk, és mi vagyunk a paraziták, betolakodók. Erre gondoltak-e már? S ők jóságosak, hagynak minket élni, de van egy stop is, eddig és nem tovább, mondhatnák bolondbiztossá tevés folyik.

Mi hathatósan védekezni – szerintem – soha nem fogunk tudni ellenük, maximum békében, megértésben élni, ha erre méltók leszünk, hogy nyílt kapcsolat jöjjön létre az egész emberiséggel. Sajnos, biztos vagyok abban, hogy ezt nem tudjuk megoldani, erre még képtelenek vagyunk.

Amikor azt mondják, hogy félni kell tőlük és valami védelmet kell kitalálni, akkor azt gondolom, hogy ez a legnevetségesebb dolog, amit valaha hallottam, ugyanis ha ők el akartak volna pusztítani minket, akkor ilyen gondolatok nem lehetnének, mert nem lenne emberiség sem.

Ismétlem, nekik velünk sok más dolguk is van. S ebből a sokféleségből alig fogunk kitalálni valami okot, mert ők annyira másként, fejlettebbként gondolkodnak.

Pár lényt ismerve, számomra teljesen elképzelhetetlen dolog, hogy a dühtől, acsarkodástól, hűtlenségtől, butaságtól hemzsegő világunktól kollektíven akarjanak valamit. Egy megvadult kutyától sem akarok semmit, nem? Ehhez képest viszont tapasztalatból tudom, hogy ha a szellemünk olyan, hogy befogadó lesz, akkor lehet velük kapcsolatot teremteni, s örömmel veszik. Akkor ez a kapcsolat tartós maradhat, csakhogy ehhez nekünk rugalmasnak, elég nyitottnak, és intelligensnek kell lenni. Még plusz valaminek, ami nekik vonzó…, s mi lehet ez, csak találgatni tudok. Tehát magunkkal kell kezdeni az átalakítást ahhoz, hogy kapcsolatban tudjunk velük lenni.

Most, mint hírlik, a kormányok fel akarják fedni a titkosított ufó aktákat, dokumentumokat. Nem tudom, eddig miért volt titok, azt sem, most hirtelen mitől lenne nyitott a dolog. Mindenesetre jó lenne ebből profitálni az emberiségnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése