2021. augusztus 4., szerda

BEINDULT – megint…-, AZ UFÓS RIOGATÁS

 Pável Márta

BEINDULT – megint…-, AZ UFÓS RIOGATÁS.

http://www.ripost.hu/politik/insider/figyelmeztet-az-ufo-szakerto-szetroppanthatjak-a-foldunket-mint-egy-diot-2957752/  A Ripost is a riogatásban kitesz magáért:

„Nick Pope, aki a Védelmi Minisztérium számára vizsgálta az univerzális földönkívüli objektumokat, nemrég kijelentette: „az embereknek végük, ha az ufók ránk támadnak, mert a fegyvertechnológiájuk valószínűleg évmilliárdokkal fejlettebb a miénknél.”… „Ahogy mondtam, több millió, talán néhány milliárd évvel előttünk járnak majd, és a technológiájuk megkülönböztethetetlen lesz a mágiától”-nyomatékosította Nick Pope.

Az emberiségnek mitől kellene félnie? Valójában nem ettől, inkább attól, amibe most rohan bele...! Elon Musk és társai fejlesztéseitől; a nagy nano-,  mikro-robot és egyéb technológiáktól, amivel meg akarják „menteni az emberiséget”. Szerintem meg éppen ezzel lesz a veszte, s erre példa is van. Ezerrel mennek a kísérletek, hogyan lehet manipulálni az idegrendszert, az agyat, a kommunikációt és minden lehetséges dolgot, ami az embernek a humanoid jellegét sérti.

Ha visszagondolunk arra, hogy az ősember sem nézett körül, nem is volt jövőképe /legalábbis nem hiszem/,  hogy erről gondolkodott volna….,  hanem élte a maga kis életét. Nekünk az ősember élete nem vonzó, én sem szerettem volna akkor élni, de a mai már durva, az 50 évvel ezelőtti volt a humánusabb, naturálisabb, szebb. Ha előre nézünk, és látjuk azt, amit Elon Musk és egyéb kutatók kitalálnak, pl. hogy áramvezető tetoválásokon, milyen egyéb panelekben gondolkoznak, milyen chipeket és miért teszik az agyra, és köznép számára elképzelhetetlen miket építenek be. Hogyan lesz adóvevővé az agyunk, s egyebek, akkor azt mondom, hogy ez a lépés nem akkora, mint az ősembertől máig, hanem hatványozottan felgyorsult. Sok más kérdés is van, pl. mit bír el a normál emberi elme és társadalom…? Hol lesz a végkifejlet és mit okoz? Mikortól lesz - ami már elkezdődött -, hogy igazából elfelejtünk már embernek lenni? (pl. A mobilt nyomogatva szakadékba esik a fiatal...) ez egy nagyon reális és vészes stratégia. Valószínűleg az emberiség nagy részéígy vagy úgy, kipusztítják, a maradék pedig valamilyen robotszerű, zombi lesz, aki különböző műszerekkel irányítható, manipulálható és műanyagot eszik, ha eszik. Ez már nem ember!

Így tettek=fejlődtek a nagyon fejlett ufók is, látható az irány, hasonlókká leszünk az ufók egy részéhez, akik minket látogatnak meg. Ők azok, akik minket elvisznek, s talán azért visznek el, mert pont mi még egy normális humanoid génbank vagyunk, s lehet ebben a körzetben az utolsók. Minket nem elpusztítani akarnak, hanem éppen, hogy megvédeni magunktól, hogy ne rohanjuk abba a pusztulatba, amiben ők már vannak, s kellünk normális szaporító és egyéb anyagnak. Ők sem akarnak már gépies, zombik lenni, felismerték létük okának hiányosságát, hogy erősen célt tévesztettek.

Vissza akarják kapni ezt az emberi létformájukat, a humanoid formájukat, amit még most MI ma képviselünk. Igaz nem teljesen ezt akarják, mert mint mondják ”rosszul vagyunk megcsinálva” pl. emésztés, szaporodás stb. szempontjából is. De ők ezt ki tudják küszöbölni, ahogyan betegségekre való hajlamosságainkat is, a labilisan felépített, erősen víz alapú szerves anyagunk hibáit is. Így nem teljesen akarják visszakapni - csak részben, hogy jobb legyen -, mert keverik az övékkel. De hát ettől egy kicsit fejlettebbek lehetnénk mi is attól, ami most van - jobb lenne -, ez ezt is mutatja. De az idegen lények magukon már megtapasztalták a hibákat, tudják, hogy nem lehet átlépni a határt, mert pusztulásba visz. Mindez arra készteti őket is, hogy változtassanak.

Ezen kellene meditálni, hogy az ufók nem veszélyesek, hanem elgondolkoztatóan példát mutatnak, hogy hova jutottak, és hova nem kéne nekünk eljutni! Ők már tudják, milyen veszélyes ez a beleavatkozás, aminek eredményeként nem az a létforma lett, ami igazán lélekemelő, igazán emberi, igazán humanoid. Kaptak egy olyat – valószínűleg – félig-meddig robotizált testet, amihez már mi is nagyon közel állunk. Ugyanis a protézisek beépítése napirenden van. Ezek egy részét már fémből/műanyagbóépítjük, tudunk aggyal működtethető kezet csinálni satöbbi. Igaz az, amit a lények mondtak nekem, hogy „rosszul vagyunk megcsinálva”, megszerkesztve; kikopunk, szétesünk, megbetegedések lesznek; rák, idegbetegségek stb., minden szerves anyag, amiből állunk, nagyon gyenge lábakon áll.  Elfogadom, hogy ezért az ufók nem teljesen ilyenek akarnak lenni, hanem ezeknek a hibáknak a kiküszöbölésével – amit időről időre a velük együttműködő embereken is kijavítanak…-.

Nekünk is rá kellene jönni, hogy normálisan lehetne javítani a testünkön is, de nem úgy ahogyan ma teszik, ez veszélyes zóna kezd lenni.  Az ufók megmutatják, hogy milyenek ne legyünk. Hallgatni kéne rájuk.

Még egyszer, százezerszer hangsúlyozom, ha őössze akarnának roppantani, vagy el akartak volna minket tüntetni, már megtették volna! De nem fogják megtenni, minek… nincs értelme, mi vagyunk nekik az aranyat tojó tyúk, megmaradásra a jövőjük.  Mi egy bázis vagyunk, egy olyan génbank, amihez visszajárnak, amig méélünk egy egész Föld nevű bolygón. Ők tudják milyen kincs ez, de ha így folytatjuk, nem sokáig marad meg, s emiatt aggodalmuk is van. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése