2021. október 25., hétfő

Emberiség megható vágya …, találkozzon idegen lényekkel

 Pável Márta

Emberiség megható vágya …, találkozzon idegen lényekkel

Sajnálom az emberiséget, mikor látom, hogy annyira vehemensen és szisztematikusan keresi, vannak-e, hogyan lehet kapcsolatba lépni idegen lényekkel/ ufókkal.

Keresésük folyamatos, az erőlködés megható. Bennem már a szánalom uralkodik el, s ha nézem az Ősi idegeneket, vagy az Alaszkában az UFO eseteket stb. filmeket, mindig arra gondolok, hogy az orruk előtt van a megoldás, nem jól keresik.

Lehetne kapcsolat, két nagy ok miatt nincs: csak feltételezésekbe másként kellene gondolkozni, a másik pedig az, hogy annyira le vannak beszélve, hogy ez nem igaz, meg annyira meg vannak félemlítve az emberek, hogy lehetetlenné teszik a józan, nyitott gondolkodású látást/észlelést. 

„ TEHÁT MINDEN OLYAN TECHNOLÓGIA, AMELY VESZÉLYEZTETI AZ AMERIKAI LÉGIERŐ ÜTŐKÉPESSÉGÉT - NETÁN MÉG GYORSABB, ERŐSEBB ÉS NEHEZEBBEN ÉSZLELHETŐ, MINT AZ AMERIKAI REPÜLŐGÉPEK -, KOMOLY VESZÉLYT JELENT AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK HADVISELÉSI KÉPESSÉGEIRE.” https://www.portfolio.hu/global/20210628/rejtelyes-idegenek-latogatjak-a-foldet-sok-a-kerdojel-a-pentagon-jelentesevel-kapcsolatosan-490076#

Ha a tények kinyomják a szemüket, se hiszik el.

Viszont belülről fakadó, valami belső bizonyságú keresés nem szűnik. Ez olyan, mint amikor valaki elveszett rokonait keresi a pusztában. Vannak belső igazságok, amire az ember irányított pl. az Istenre való irányítottság, s lehetséges ilyen a más lényekre való feszítő vágyakozás is. Nekem egyértelmű, hogy ők vannak, hogy az ufók itt is akarnak velünk kapcsolatot teremteni. Ezt elmondani se lehet, csak érezni, hogy ez mennyire működik.

Elszomorított ennek egyik bizonyossága, egy napokban látott filmben egy alaszkai pilótával, aki kétszer látott két ufót, a két látás között 4000 km távolság és kb. fél év volt, de egyértelmű neki mutatták meg magukat, fényes játszadozó gömbök formájában. Az alaszkai pilótának olyan vágy volt a szemében, hogy valamit érezhetetthogy csinálhattak vele, hogy valahol összekapcsolták magukat vele. Azt mondta, hogy azóta nagyon sűrűn vágyakozva nézi az eget, és nem bírja leszedni a szemét, egyszerűen csak keresi őket.  

El kellene mondania a kormányoknak, amit tudnak, mert nagyon sok dolgot, nagyon különböző okok miatt titkosítottak, hogy ezek a lények vannak, és ezek a lények nem rosszak. Kapcsolatban kéne lenni velük, nagyon sokat segítene az emberiségen, mindenféle szinten, a megvezetések, a manipulációk, a nyerészkedések háttérbe szorulnának stb.. Lehet, hogy ezért nem mondják meg, ezért is hazudoznak összevissza.

Amit mindig mondok, írok, ott nem győzőm hangsúlyozni, lehet keresni az ufókat, csak nem biztos, hogy a három dimenzióban kéne keresni, és nem biztos, hogy pont ilyen emberszerű formának, mint mi vagyunk. Lehetnek ilyenek is, de nem ez a jellemző, viszont Ők nagyon is jól tudnak kapcsolatot teremteni azzal, akivel akarnak. Ez lehet agytól-agyig, lélektől-lélekig, csak ehhez megfelelően vevőnek kell lenni az embernek.  Ez a kapcsolat 100 %-ban lehetséges, él is és biztos van. Ezt tapasztalom, hogy van, és további kapcsolatba akarnak lépni arra alkalmas egyénekkel is, akik ma is akarnának, vágyakoznak, de nem elég finomak hozzá. Ezt kéne szorgalmazni, erre valahogy érzékenyítni kellene az emberiséget, alkalmassá tenni, hogy ne féljen, hanem merje  kinyitni magát.

Látható, többen megtették és már most mássá lettek. Bátorság és érzékenység kell, kinyitni a szívét és elfogadni felénk nyújtott kezüket, mert ők is Isten miatt vannak, mint mi és nekünk velük se kéne ilyen hadi állásba állni, mert akkor sosem fog eljönni a kapcsolat, bármilyen meghatóan is keressük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése