2023. január 3., kedd

Pável Márta: UFÓ-S BIZONYÍTÉKOK

Pável Márta:  UFÓ-S BIZONYÍTÉKOK

https://www.youtube.com/watch?v=LgYyyNlmyZw


A fenti film magyarul feliratozott, széleskörű bizonyítékot szolgáltat az ufók mellett. A film hosszú, másfél órás, de érdemes végignézni. Főleg, ha valakinek van erre ideje.

Részemről ebből a filmből inkább a főbb szempontokra figyelmeztetek, a véleményemet is  leírom, illetve azt is kiemelem, ami jobban megdöbbentett.

Régóta tudom, hogy az ufók tudják, hogy bolondbiztossá kell tenni a földi dolgokat, mert az embergyerek megtalálta a gyufát...! Pl. nem engedik, hogy atomtöltet vagy bármi hasonló kimenjen a világűrbe.

Tudunk olyanról is, hogy itt a Földön is ahogy most a film is elmondja   kikapcsolják az össze nem kötött rakétákat, tehát sorban leállítják, ezt nagyon helyesen teszik, tehát ők tudják, hogy milyen veszélyesek vagyunk.

Az is elhangzik, hogy az utóbbi időkben kb. 3500 olyan UFO esetet detektáltak,  amely valami nyomot hagyott, illetve alapos indok van arra, hogy valódinak minősítsék. Mindemellett kb. 4000 eset volt, amikor a pilóták  és egyéb szakemberek is látták, ők pedig képzett személyek.  

Azt vallják a filmben, hogy 2-6 magas szintű galaktikus intelligenciát lehet találni a közelünkben. Részemről, a földi viszonyokat nézve is többet mondanék, nemcsak a galaxisokban, hanem a földünkön is ettől több van. Habár ebből nem tudjuk, hogy mennyi a hamis, direkt megtévesztés. Azt mondja a film, hogy az USA lakosságának 5%-a látta az ufókat, és ezt igyekszik a megfizetett média — ami mindenhol van — sok pénzért beépített emberükkel nevetségessé tenni. Tehát az újságokat megvették ebből a célból (is).

A sebészorvos, aki a filmnek a kommentátora, másokkal egyetemben vallja, hogy a független újságírás halott. Ha igaz is, tény, azt csak bulvárlapok engedik át és olyan megfogalmazásban tálalják az ufót, hogy nevetségessé tegyék, hogy senkinek fogalma se legyen, mi igaz, mi nem. 

Sajnos napjaink politikai, járvánnyal kapcsolatos, háborús stb. események kapcsán tapasztaljuk, hogy mindent meghamisítanak, összekevernek, hazudnak. Tudjuk, látjuk, hogy ez a mai napig működik, tehát tudatosan hiteltelenné tesznek mindent, így nem mondható, hogy van szabad sajtó, vagy demokrácia. Ahogy az többször elhangzik, hogy az amerikai elnök  csak ideiglenes poszt, nem ő a vezető, sőt nem is tudhatja az igazságot, mert mögötte van egy titkos szervezet, amit manapság nagyon jól láttunk, a mai háborús helyzet kapcsán stb.. A mögöttes titkos háttérhatalmat senki sem választotta meg..., mégis uralják szinte a világ összes lényeges területét. Igaz, így leváltani sem lehet őket, mert titkosak, de attól nagyobb hatalommal vannak, a  világhatalom amerikai részén biztos, de hatalmukat máshova is aktívan kiterjesztik. Többféle módszerrel „megveszik” a pácienseket, nem akarok példálózni, de most a világban rengeteg példát tudunk abból, amit most láthatunk. Világszerte a legjobban jellemző a titkolózás, félrevezetés, a megvett riporterek, újságírók révén a hazudozás. Ha csak az idegen lények tekintetében nézem a dolgokat, a valódi cél — többek közt —, hogy az észlelést leépítsék, nevetségessé tegyék. Mindezt mondván; ez az észlelés ne izgassa fel a közvéleményt. Részemről egy másodpercig sem hiszem, hogy ezek olyan jó emberek, hogy a közvélemény izgalma érdekelné őket, teljesen más lehet itt a háttérben. Semmi szín alatt sem hinném, hogy humánus okok vannak /félve a népet-😊/, hanem hatalmi, anyagi és egyéb általunk még csak nem is álmodott célok lehetnek, de ezt nagyon erősen képviselik a rengeteg pénzükből. Azt mondja a sebészorvos — aki az egész filmet koordinálja —, hogyha ellenszegülni mer valaki, tehát pl. ha kitalál olyan találmányt, ami a titkos hatalmat kétségbe ejti vagy anyagilag veszélyezteti pl. más üzemanyagú gépjárművekkel stb., vagy ha szembe szállunk a  titkoknak tudóival, akkor olyan baj érhet minket, mintha a körfűrészbe futnánk bele. Hát ez elég szörnyű hasonlat.

Céljuk az, hogy hazudjanak, számtalanszor megtették. Miután pár UFO technikát visszafejtettek  — most ez hogy hogyan, hagyjuk — hamis ufókat is gyártanak, hamis információkkal, deformált embereket átalakítanak ufóra, azt mondatnak velük, amit csak akarnak. Szétszedik a teheneket, állatokat, ebből filmeket csinálnak, hogy így riogassák az embereket, tehát a direkt hamis információval keverik a valódit.

Ami a legrosszabb az egészben,  az emberi civilizáció fejlődését akadályozzák. Ezzel a sötétségben járó emberiséget a hazugságaikkal visszatartják, erkölcsileg lerombolják. Az idegen lények pedig nemcsak technikailag fejlettek, hanem erkölcsileg is, és számukra a lelkileg, tartásilag lerombolt emberiség, aki egyre gyengébb, összevissza hazudozó beszélő mondataival, aki inkorrektek, nem vonzó a kapcsolatfelvételre. Az ennyire lenyomott, tudatlanságban tartott emberekkel mi dolguk lenne? Valóban, az emberi civilizáció az idegen lényeknek fenyegetés. Nem csoda, ha nem akarnak direkt kapcsolatot teremteni, csak bizonyos emberekkel, akiket már kiszúrtak maguknak. 

Kérem, nézzék meg a fenti filmet, érdemes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése