2023. február 20., hétfő

MEGTÉVESZTÉSÜNK ELLEN, AZ UFÓK „VÉDELMÉBEN”…

Pável Márta

MEGTÉVESZTÉSÜNK ELLEN, AZ UFÓK „VÉDELMÉBEN”…

Ismét kénytelen vagyok az ufók „védelmében” írni. Mostanában elkezdenek olyan Facebook-bejegyzések terjedni, ahol egy nő vagy fiatal férfi akar meggyőzni, hogy ufók nincsenek-😊! Az igaz, hogy egyre több UFO-ról lett most már híradás – amit eddig eltitkoltak… –, mert a kormányoknak az lett a cél, hogy a járvány ,meg a háborúk után ezzel kezdenek el riogatni, hogy utána majd egy világkormányra tegyük le a voksot, akik megvédenek minket az ufóktól – mondják ezek az okoskák. Itt az a baj, hogy két oldalról jön a megtévesztés, és két oldalról jön az emberek manipulálása.

Hát tegyünk rendet!

1. UFO-k vannak, lesznek is, voltak is, és mindig is itt, a Földön is voltak. Igaz, többen látogatnak más világokból is. Nem hiszem, hogy ők hagynák ennek a sok felelőtlen embernek a nagyon praktikusnak tűnő Földünket tönkretenni.

2. Amit le lehetett lőni az embernek, az nem UFO – csak béna földi utánzat, direkt a balhé keverése miatt. Amerika most ezt a variációt vagy célzott hisztit találta ki, s milliókat költ az újabb hazugságaira – undorító politikai népség –, hogy ezt mindenkinek bebeszéljék! Ez az ő bajuk. Az, hogy lufikat lőnek le, aztán keresik egy darabig, aztán már nem keresik, azon mindenki gondolkozzon el, milyen abnormális dolog ez! Hát ez egy figyelemelterelés, nem más, mint egy valódi cirkusz. Amerika mindig ezt teszi, csak arra vigyáz, hogy ne az ő térfelén legyen, más országokban rendben, de ott fegyverrel is akár, mert az az üzlet. Hát itt van ez a helyzet, most ott tartanak az elnökükkel, hogy a levegőben lövöldözik a lufikat. Igazán szánalmas bagázs, soha nem fognak igazi UFO-t lelőni, mire levegőt kapnának, már nincs ott, nem hogy a fegyvert elsüthetnék, azon kívül van egy védelmi pajzsuk is.

3. Az ufók olyan szinten állnak – s nagyon széles sávban elterülő különböző UFO fajták vannak –, hogy nekünk egyiket sem lehet lelőni. Tudják, hogy barbár világ fölött szállnak, eszerint is védekeznek. Én az ufók helyében – már a gondolatért is „hálából” – pár fegyvert tönkretennék, pl. rakétakilövőket, fegyvergyárakat tennék lehetetlenné. Tehát amelyik ország – minden ok nélkül, csak azért, mert idióta – UFO-ra lövöldöz, „megtámadja” őket, az ufók helyében én is elintézném őket, hogy ettől örökre elmenjen a kedvük.

4. Nagyon szeretnének megint hazudozással, félelemkeltéssel meggyőzni minket, hogy féljünk az ismeretlen lényektől (ja, legegyszerűbb, hogy amitől félek, lövöldözők rá…). Na most, aki megtéveszthető és fél tőlük, az megérdemli, félni fog még az udvaron átsuhanó árnyéktól is. Arról, hogy most az emberi elme meddig terjed, és milyen hülyeségekkel van tele, arról mi – akik remélem normálisan gondolkodunk – nem tehetünk.

5. Valóban sok UFO-jelenség történik mostanában, talán túl sok, és ha azt mondom, hogy csak tizede igaz, akkor is sok. A különböző brazil, spanyol, olasz, chilei, mexikói városokban, hogy csak párat soroljak, pl. világos nappal emeletes házaknál olyan méretes UFO-k láthatók, mint az emeletes ház. Ha 10% igaz, már akkor is sok. Akkor viszont azon kell elgondolkozni, hogy ők tudnak valamit, hogy mi milyen baromságba megyünk bele…, akkor értem és félelem tölt el mit teszünk magunkkal?

6. A megtévesztések sorában említeném a különböző, elvadult fényhozó meg egyéb csoportok félreinformáló közléseit – direkt nem idézem pontosan –, akik mindenféle baromsággal etetik az embereket. Ilyenek: hogy leszállnak az ufók, értünk jönnek, megmentenek, elvisznek minket (vágyálmok kivetülése). Hú, meg ha…, milyen jó lesz, kimenekítenek bennünket. Nos, ezt most ne higgye el senki sem, mert ez kollektív jelenségként nem fog megvalósulni, ez így nem igaz!

Őszintén tegyük fel a kérdést, minek vinnének el minket? Azt nem teszem föl kérdésként, hogy tudják-e, hogy ki milyen, mert tudják. Azt tudják-e, hogy kinek vehetik hasznát, mert azt is tudják. Esetleg – ahogy eddig is…–, akiket elvisznek, azoknak lehet, hogy hasznát veszik. Talán olyan a szellemük, olyan építő lények, akiknek a hitük olyan, hogy nekik fényhozó; akiknek a hozzáállásuk olyan, hogy érdemes még konzerválni, és kibírnak egy utazást, egy másik világot, egy változást. De ez igen kevés ember. Nagyon kevés ember az, aki kibírja így, hogy innentől kezdve nem beszélhet arról, hogy majd jönnek és kollektíven kimenekítenek bennünket. Ez egy mese, ezek a kóbor szellemű írogatók lehet, hogy valami Andersen-utódok. Ez nekem felháborító.

Végezetül kérek mindenkit, maradjunk meg a józan ész talaján, elég baj az, hogy sok embernek az, hogy ufók vannak, félelmetesnek tűnik, pedig csak természetes.   

Látni kell, hogy most figyelemelterelés folyik az ufókkal, akik egyre többen vannak, valószínűleg okkal. Ha embertársaink nem akarnak szembenézni azzal, hogy mit akarnak, az gond, mert nem odázható el…, bajban lehetünk. Valószínűleg csak jót akarhatnak nekünk, s nem rosszat, mert már különben réges-rég nem lennénk. Ők most nem fognak még beavatkozni, de sajnos mi megtehetjük a rosszat, ez látható, de valószínűleg van egy korlát, hogy meddig mehet el az emberiség a bolondbiztosságig. A földdel mit tehetünk, s meddig, mondjuk itt az atomháború meg egyebek, ami (pl. űrbe kivitt atomháború) , ez valószínűleg őket is érintené, vagy tudják, hogy milyen messze megy a hatása, akár az univerzumban is.

Mindenkit figyelmeztetek: soha az éltünkben nem lesz a földön olyan kormány, olyan fegyver, hogy a Földet meg tudja védeni az UFO-tól, aki azt mondja, szerencsétlen hazudozó. Amúgy eleve is rengeteg fajta ufó van, mindegyik olyan szinten rendelkezik védelemmel, hogy mi ahhoz képest olyanok vagyunk, mint az „albán légelhárítás”, amelyik áll az utcán és rázza az öklét a repülőgépek felé. Úgyhogy ne reménykedjünk abban, hogy bárki is megvédhet tőlük. NEKÜNK KELL SAJÁT MAGUNKAT MAGUNKTÓL MEGVÉDENI, DE EZT NAGYON GYORSAN ÉS TELJESEN EL KÉNE KEZDENI.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése