2016. november 26., szombat

Marsi képek, Táltosok barlangja?

 Pável Márta

A TÁLTOSOK BARLANGJA ECUADORBAN … egy cikk kapcsán

Ismét kételkedem.

Míg olvasom a cikket (ami számomra közepes tartalommal bír) és a video persze nem elérhető, kétségek gyötörnek. Képeket nem közölnek, persze az sem lenne tuti, mert ki nem tud rajta változtatni?

Ami nekem nem tetszik és túl gyanús, kép sincs, ugyanakkor írnak aranylemezekről. Ezek az aranylemezek..., mindig arra írnak mindent. Túl átlátszó. Az embert, úgy látom, arannyal meg lehet bolondítani, s azt hiszik, ha azt mondják, hogy aranyon van, akkor már biztos.

Elhiszem, hogy vannak/voltak előző civilizációk, azt is elhiszem, hogy vannak olyan leletek, amik onnan származnak. Sőt, ha csak földrengés nem hányja felszínre, valószínűleg mélyen a föld alatt bírták csak ki a pusztulásokat. Ez mind rendben lenne, de a többi nem.

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/02/amirol-mindenki-hallgat-moricz-janos-es.html Hogy lehet-e ez a barlang ennyi sok csodával? Sajnos nem hiszem, ha van fényképező, ami ma használati cikk, hát csak lett volna kéznél, hogy levigyék és pár száz képet készítsenek. Így nekem messziről jött ember azt mond, amit akar…!

Kérem, ne mérgeskedjenek, nem arról van szó, hogy mindent lehúzok, nem vagyok szkeptikus, nagyon nem! Csak azt szeretném, hogy a sok megtévesztéstől megszabadíthassam Önöket, megmutathassam az igazgyöngyöt, mert van! Összekeverni ezzel, és sok álhírrel viszont nem szeretném, megvárom, míg kialakul egy józanul gondolkodó, racionális olvasóréteg, majd akkor kezdem el közölgetni a mélyebb dolgokat.

MARSI képek?

Tudom, sok cigánysággal működik a sajtó, és egyes hivatalok. Van versenyzés, vannak orbitális hazugságok.
Sokszor felmerül a gyanú, hogy nem is voltunk a Holdon, meg az is, hogy nem is szálltunk le a Marsra. Egyiket sem cáfolhatom, nem is állíthatom, hisz nincs bizonyíték a kezemben, s tudjuk, egy fotó ma már legkevésbé igazol bármit is.

Az embernek van egy olyan tulajdonsága (ANTROPOMORF: gr., ember formájú), hogy minden formában a saját emberi alakját, arcát véli felfedezni, s addig forgatja a felhőket, köveket, dombokat stb., míg emberarc, állatfigura vagy valami egyéb, de a Földön jól ismert dolgot nem vél benne felfedezni. Így van ez a marsi kövekkel, a kókler UFO keresők ezekkel butítják a népet. Ők meg akarják ezt hinni, és így a szép álomvilág folytatódik. Nagyon színes mesevilág lesz, amikről aztán minden képzeletet felülmúló felfedezést regélnek, de gyakorlatilag az egész csak fantázia.

Ebben az egészben az a baj, hogy míg ilyen dolgokra figyel és figyeltetik az emberiséget, valós dolgok mellett elmegy és észre sem veszi. Pl. el tudnák fogadni, hogy egy iszonyú nagy folyadék, aminek nem ismerjük az összetételét értelmesebb lehet, mint mi? Ugye nem. Pedig nagyon is lehetséges, higgyék el, lehetséges!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése