2018. december 8., szombat

Vannak-e idegen lények most a Földön?

 Pável Márta

Az egész létezés titka, hogy soha nem lenne szabad félned.

Sose félj attól, mi lesz veled, ne számíts senkire.

Abban a pillanatban, amikor elutasítasz minden segítséget,

szabad vagyBuddha

Vannak-e idegen lények most a Földön?

Igen vannak, többen is, mint kéneJ!

Ez általában fontos kérdés az embereknek, de a válasz szinte soha nem egyértelmű. Mire alapozom, hogy vannak? Nem lesz meggyőző, amit válaszolok. Tudom, de nehéz lenne a 3 dimenziós gondolkodásban, észlelésben bizonyítgatnom azt, ami másutt/ másként működik, így ez szinte lehetetlen. 

Milyenek lehetnek az idegen lények? Az www.origo.hu tudomány oldalán olvastam egy nagyon jó gondolatot, a NASA tudósainak véleményét. A földönkívüliek már jártak itt. Véleményem szerint is, nemhogy jártak, hanem itt is vannak! Silvano úr véleményét teljes mértében osztom. Ugyanis az, hogy nem szénalapúak az biztos, legalábbis a többsége nem az. Mértékük, milyenségük, általunk való láthatóságuk, és az agyunk nagyon szimpla gondolkodása megakadályozza a „látásukat”. Teljesen más módon épülhetnek fel, abszolút nem kell, hogy megfogható testük legyen, maximum nekünk öltenek fel ilyet. Lásd pl. A fekete felhő könyvet, vagy gondoljunk arra, hogy nem muszáj orrának, szájának és fülének lenni egy földönkívülinek, ahogy mindenféle fantázia rajzokon láthatjuk. Erősen valószínű, hogy ebből, amit ma a tömeggel beetettek, többnyire semmi sem igaz.

A földön kívüli életnek többnyire egészen furcsa megjelenésűnek  lennie, attól függően, hogy mikro vagy makró méretűek a lények. Mivel a szemünknek olyan kicsi /keskeny a látási tartománya, így ezen nem nehéz kívül lenni, csak a jelekből következtetünk. Így azt vélhetjük/ tapasztalhatjuk, „láthatjuk”, hogy az egész univerzum lakott. Véleményem szerint – és ezt már neves elődeim is vallották – még a csillagközi tér is tele van élettel. Az összes lény fejlettségét nézve az egészen biztos, hogy a rangsor alján vagyunk.

 Nem osztom azokat a véleményeket, amikor azt mondják, hogy feltétlenül agresszióval kell kiirtani egymást, ugyanis a kifejlett lények olyan magaslatokban vannak, hogy nem fognak agressziót alkalmazni. Már rég megtehették volna, ha akarnák, semmi, de semmi nem akadályozta meg őket, a bizonyos fajta – földieknek ismeretlen L –„erkölcsiségükön” kívül.

Elképzelhető, és ez sokkal inkább reális talán egy kis gén vagy egyéb manipuláció, mely számunkra elképzelhetetlen módon módosítja az illető létformák viselkedését, megjelenését. Ha most a földre nézek, kissé elkeseredek, mert én nem hinném, hogy ez, ami most itt van, bármi fejlett fajnak tetszene, vagy ilyen lényekkel kapcsolatba akarna lépni. Ez a mai istentelenség, szeretetlenség, az egymással való gyűlölködés, csak az esztelen szaporodás, a földünk teljes tönkretétele, és sorolhatnám napestig, nem hinném, nem gondolom, hogy vonzó lenne!

Mára kicsit olyan érzésem van, hogy közénk dobták a gyeplőt, ideáig jutottunk nincs mit tenni, esztelenek az emberek, nyírják ki magukat, aztán majd a reset gombot benyomjuk, és újra indul a dolog. Nem nagyon örülök ennek a gondolatnak, de sajnos reálisnak találom.

Mivel itt is, másutt is folyamatosan élnek szemünknek láthatatlan lények, ők is szenvednek tőlünk. Pl. nem látom a szagokat, de tud kellemetlen lenni, s az ember lelki sötétsége is fájhat finomabb, velünk együtt a földön, vagy a földközelben lévő lényeknek.  

Állandóan azt a kérdést feszegetik, hogy a csillagközi utazáshoz milyen technológia kell, és ezért nincsenek itt a földönkívüliek, ez badarság. Miért nem gondolkozik a földi ember másként? Lehet, hogy nem is kell nekik semmiféle 3 dimenziós technológia, mert egyik pillanatról a másikra át tudják helyezni lényüket/ nem olyan sűrű fizikai testüket. Más dimenziókban teljesen más, számunkra elképzelhetetlen módszerekkel közlekedhetnek, s lehet, hogy csak akkor válnak nekünk láthatóvá, ha ők is ezt akarják, de minek akarnák, én sem akarnám. Úgyhogy badarság azt is kiszámítgatni, hogy egy fényév távolságra mennyi idő alatt lehet eljutni. Még a 3 dimenzióban is rengeteg más módszer van a téren ugrástól, a különböző féreglyukon stb. való átjutásig, s ez csak az, amit ismerünk, de ettől sokkal több és másmilyen is megoldás is van. Minden elképzelhető. Az biztos, hogy rossz technológiával keressük, és az idegen értelmes lények, akkor és oda teszik magukat, ahova akarják. A fényévek sem számítanak, ez éppen úgy nem számít, ahogy én például gondolatban bárhova el tudok menni, és ha elég erősen gondolom, akkor talán ott is lehetek. De hát persze ez csak halvány sejtése annak, amit meg lehetne tenni.

Szerintem a földönkívüliek, még ha pontosan ebben az élő sávban lennének is, mint mi, hangsúlyozom, ami elég keskeny sáv, akkor is, ők meg tudják azt csinálni, hogy ne lássuk őket. Már több ízben említettem, például ott van a fényre sötétedő szemüveg, csak miniatűr ezüst lemezek vannak benne, ami a fényre elfordul, és már besötétül, ezt pár évtizede gyártjuk…! A teret  nekik manipulálni nem lehet gond, ettől sokkal finomabb és más módszerekkel bírhatnak. Lehet, hogy itt vannak előttünk, és nem látjuk, átlátunk rajtuk, pedig lakhatnak velünk egy lakásban is…!

Szánalmas és mindent elmond rólunk, hogy képeket küldözgetünk magunkról, ahelyett hogy sokkal finomabbra állítanánk a tudatunkat, nyitottabbra az elménket. Hogy ez nem így van, hát ez elég sajnálatos, de a lények, mondjuk, ezt is látják és tudják.

Gondolkodásunkat és az elképzeléseinket, hogy mit keresünk, szerintem nem fotókon, és nem különböző külső dolgokban kell keresni, hanem magunkon belül, magunkat kell átalakítani, hogy lássuk.  

A tények gyakran túlszárnyalják a fantázia világát - merészebbek, furcsábbak, mulatságosabbak és vadabbak -, ezért nehezen lehet elkülöníteni egyiket a másiktól.” Kendall Kulper

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése