2020. szeptember 1., kedd

IDEGEN LÉNYEK IS HÁBORÚZNAK, BEFOLYÁSOLHATNAK BENNÜNKET JÓ ÉS ROSSZ IRÁNYBA?

 Pável Márta

IDEGEN LÉNYEK IS HÁBORÚZNAK, BEFOLYÁSOLHATNAK BENNÜNKET JÓ ÉS ROSSZ IRÁNYBA?

Azt hiszem, hogy nehéz az a téma, amiben most – lelki táborunk után – belevágtam, nem is elemzem ki teljesen. Sokszor elgondolkoztam azon, honnan ered az emberben az, hogy állandóan harcol, háborúzik, nem bír békében megmaradni a fenekén. Mitől van ennyi agresszió, mikor lesz ennek vége? Láttam egy filmet, ami azokról a nyomokról szólt, ahogy az idegen lények háborúztak, csatároztak, robbantgatnak egymással, tán úgy, mint mi? Na tessék, fejlettebbnek tűnnek és ezt teszik. Kitől, miből is eredhet a féktelen kettőség? Lények általános jellemzője?

Azt is gondolhatjuk, hogy szinte minden duális, akkor a pozitív és negatív energiák/rezgések intenzíven befolyásolhatnak minket, sőt mi is másokat, az idegen lények sokasága is gerjesztheti.  

Tudni kell, fontos a spirituális tudatosság ismerete, s hogy ez mekkora hatalmas + és - erő, amivel csak úgy dobálózunk. S a hatásuk is szétmegy, nem tudjuk, milyen gyorsan és meddig, de nem vagyunk akár spirituális, vagy másként energetikailag semmitől sem elszigetelve, ez szinte biztos. Ismejük a híres mondást: ami lent az fent is, és fordítva.  

A Földön a jó és a rossz is ennek a következménye, erkölcsi milyenség, ugyanúgy a sötétség és világosság is egy hiány, mert sötétség a fény hiánya, vagy hideg és meleg is ilyen stb., így ezek nem igazi dualitások inkább valahogy kölcsönös következmények.

Mindenféle valódi dualitás ugyanúgy megvan bennünk is, és miután az egész testünk valami szinten rezgés, amit kibocsátunk, annak hatása is minden lehet; a negatívat és a pozitívot is erősítve, gyengítve fröcsköljük szét. Minden mozog, rezeg, „él”. Nagy felismerés, meglepetés, segítség lehetne, ha tudomány alázatosabb lenne, mert iszonyú erő van a birtokunkban, amit nem is sejtünk. Ez az ismeretlen/még pontosan be nem határolt rezgési tartományok sora nagyon „rossz és jó” is lehet. Nincs elszigetelve a világegyetem többi részétőés a többi rezgésszinttől. Minden mindenben.

Az szerintem erősen téves felfogás, ha valaki azt gondolja, hogy ebből a dualitásból ki tud szállni, úgy is hívják a vágyat: nondualitás. Amíg valamiféle anyagban van a lény addig ez ábránd, nem fog sikerülni, maximum magát lelkileg lehetne függetleníteni akkor, ha olyan alakban(?) lenne – vagy egyre inkább szubtilizálná …–, amiben semmi anyag (viszont akkor nincs forma…) és akkor dualitás sincs.   

Már csak az a kérdés (azonfelül, hogy az anyag maga a rezgés…), hogy mi mitől rezeg, mi mit vett át vagy mi mit sugároz át? Minden oda-vissza pattog, mint egy megbolondult pingponglabda.  

Itt a felelősség kérdése nagyon nagy, és nemcsak a miénk, hanem a többi nyé is. Ha azt mondjuk, hogy van akasha lemez, vagy univerzum tudatossága stb., akkor ahogy minden információ rögződik, ez még plusz rossz, mert ott még ebben a gigantikus memóriában is megvan az egész őrület, pl. a jó meg a rossz harca.

Ezek szerint nem véletlenül beszélnek ördögrőés Istenről, ez is két pólus, de lelkileg nem egyenrangúak. Azért azt ne felejtsük el, hogy nem egyenlők, mert az Isten, AKI VAN, IDŐTLEN, az egésznek az uralkodója. Minden  benne van, még az ördög is, habár az ördög nagy hatással bírhat az univerzumunk nagy részében is. Ez egy harc lehet, illetve az is.

Sokan mondják, hogy az ufók/idegen lények is harcolnak egymással és erre a különböző filmekben bizonyítékok vannak. Láthatók a különböző óriási széttört kőtömbök, amit ember nem tudna megtenni, így gigantikus méretű erőkre gyanaksznak, például a földgömb déli részén is egy hasonló csatározás volt. Tehát hogyha különböző szinteken, létformáknál sincs béke, akkor mi magunkkal mit tudunk tenni? Megjegyzem: Ők csatároznak, a delfinek meg az elefántok nem annyira.

Nincs béke és okai különbözőek lehetnek. Lehet, hogy simán létfenntartás, erőfitogtatás, uralomszerzés stb. a cél. Ha különböző erők affinitásuk miatt megtalálják egymást, akkor erősíthetik vagy gyengíthetik is egymást. Ismert dolog, hogyha a villamoson mondjuk egy ember elkezd hőzöngeni, az addigi békés légkört megbontja, majd az utasok nagy része ideges lesz, éösszevissza kiabálhat. Ugyanez fordítva is igaz, ha felmegy egy békés villamosra valaki, pl. egy jó társaság és kellemesen, de nem harsányan humorral – ezt már én is megfigyeltem – akkor az egész villamos vigyorog. Úgy tűnik, ha ez sajnos igaz a villamoson, akkor igaz a földön, és igaz az univerzumban is. Vívás, háborúzás lehet, hogy a materiális világok egyfajta sajátossága, emóció, szeretet nélkül, csak akkor csitulhatna, ha ezek az erkölcsös, jó tulajdonságok megnövekednének.

Fizikai szinten lévő rezgések, dualitások általában kiegyenlítődésre törekszenek, de ha ferdült, tudatos lélek tartja fenn a testeket, akkor ez lassabban megy. Pont úgy, ahogyan az entrópia, mindig működne, de mi gyomlálunk, renoválunk stb. ez pozitív akció, de ellenkezője is mehet az Univerzumokban.

Materiális dualitások nem érnek Istenig. Mégis bizonyos perifériák esetében, néha úgy tűnik, mintha vesztésre állnának a jó képviselői. Az anyagi világ harcait minden lénynél Isten látja, és nem vonult ki teljesen, csak a szabad akartot meghagyva működik. Például érezhető, amikor – ha kapcsolatunk van – jó idegen lényekkel meg van nekik engedve, hogy segítsenek nekünk pl. gyógyulni stb.!

Nem szabad elfelejteni, hogy Isten azokat, akik a jó oldalra álltak,   vele vannak, segíteni fogja, akár földi életben vannak, akár az univerzumok bármelyik szintjén. Sőt megtapasztalható, hogy Isten úgy vezet minket, hogy ezek a jó erők összekapcsolódhatnak velünk (ezerféle módon), ezzel mi igen nagy tudásra, erőre, tapasztalatra tehetünk szert.

Nagyon fontos tehát, hogy ha kapcsolatba lépjünk Istennel, az általa hozzánk küldött idegen lényekkel – ők keresnek többnyire meg minket – akik sokszor kisugárzás, rezgés alapján keresnek, találnak meg. Biztosak lehetünk abban, hogy a pozitív (itt spirituális rezgésekről beszélek) rezgéseket keltőket a pozitívak  keresik meg, a negatív rezgéseket keltőket pedig a negatívak. Ezért van az, hogy sokszor azt mondom, hogy én még nem találkoztam olyannal, amelyik bántott volna. De ezen az alapon elhiszem, hogy vannak olyanok, akiket nem jó idegen lények, „angyalok” keresik meg.

Ezek tudatosítása után, aki ezeken elgondolkodik, még erősebben figyel arra, milyen rezgésekkel ad hírt magáról, hogy a következményei is olyanok legyenek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése